Teszt | Lactacyd Girl intim lemosó

 Az intim ápolás szerintem nem kap elég bejegyzést (az én platformomon sem), ezért úgy döntöttem, hogy az általam próbált intim lemosók mindegyikéről lesz szó ezentúl a blogon, hátha keresitek ti is a megfelelő lemosót számotokra. A mai posztban a Lactacyd kislányoknak való termékét veszem górcső alá. 


Egy-egy tesztbejegyzés született már intim lemosókról az évek során, szóval akik régóta követnek tudják, hogy rendszeresen használok termékeket az intim területre. Korábban már próbáltam a márka olajos lemosóját, amelyről volt is szó a blogon, és nagyon szerettem, elégedett voltam vele, de nyilván a „blogger énemnek” köszönhetően úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy másik lemosót, de a Lactacydnál maradva. 
Hosszas kutakodás előzte meg a választást, amely végül a Lactacyd Girlre esett. Igazából az volt bennem, hogy a gyermekek számára ajánlott termékek többnyire kíméletes összetevőkből állnak, illetve a rózsaszín csomagolás és a pumpás kiszerelés is nyomott a latba. 
A leírás szerint helyreállítja a bőr természetes pH-értékét, hidratálja és nyugtatja a bőrt (amely szőrtelenítés után nem egy elhanyagolható szempont), nem irritál és mindennapi használata javasolt.
Egy kisebb diónyi mennyiség bőven elegendő a nedves tenyérbe, hogy habozzon, majd a kívánt területet bekenni vele. Nincs illata, igazából egy géles állagú, könnyen habozó lemosóról van szó, amelynek használata után valóban tisztának és felfrissültnek érzem az intim területeket. Már elhasználtam szinte az egész tubussal, amely hosszú hónapokra volt elegendő használat mellett, semmilyen irritációt nem tapasztaltam, még menstruáció idején sem. Összességében egy nagyon jó minőségű intim lemosót sikerült vásárolnom a Notino webshopjából, és legalább annyira elégedett voltam ezzel a termékével a márkának, mint a fent említett olajos verziójával. Illatmentes, valóban kíméletes, menstruáció idején is használható. A kiszerelése praktikus, könnyen adagolható belőle a termék. Ár-érték arányban is megfelelőnek találom. Felnőttek számára is kiváló választás lehet, egyébként gyermekek számára 3 éves kor felett ajánlott a használata. 


Nincsenek megjegyzések