Újdonság a polcomon | Avon Care makadámia termékcsalád

Az Avon januári újdonságai között találkozhattunk a Care termékcsalád legújabb tagjaival makadámia illattal. Az Avon Care termékcsalád nagy illatspektrummal rendelkezik és leginkább hidratáló testápoló készítmények jellemzik.


Még mindig hideg van, még mindig tél van és alapvetően is szükség van extra hidratálásra sokunk számára nyár beköszöntéig. Lehetőségem volt kipróbálni az Avon Care termékcsalád legújabb tagjait, amelyek makadámdió-olajjal vannak felturbózva. A leírás szerint hidratálják és táplálják a bőrt. 


A kollekcióban négyféle termék kapott helyet: hidratáló testápoló (két méretben), bőrsimító kézkrém, univerzális krém és egy folyékony szappan. 
A csomagolás végtelenül egyszerű, semmi extra, amit ki tudnék rajta emelni. Természetesen a tégelyek és a tubusok könnyen nyithatóak és zárhatóak, az adagolással sincsen semmi probléma. 
A produktumoknak egységes illatuk van, nagyon kellemes tisztaság, kicsit púderes aromájú, igazán természetes abszolút nem tolakodó. 


A tégelyes univerzális krém lett a kedvencem a termékcsaládból. A balzsamos állagot könnyű eldolgozni, a bőröm szinte azonnal beszívja magába a krémet. A hidratáló hatása azonnal jelentkezik, sokkal puhább és selymesebb tapintású a bőröm a használata után. Nekem nem kell belőle nagy mennyiséget kivenni (nincsen extrém száraz bőröm), de napi használatot igényel a használata, hogy ezt a hidratáló hatást fenn tudja a bőröm tartani.
A testápoló nem sokban különbözik az univerzális krém hatásától, csak annyiban, hogy az állaga könnyedebb, inkább a tél vége felé fogom nagy hasznát venni, amikor nem kell mindennap hidratálni a bőrömet. Kicsit kevésnek érzem a mostani időjáráshoz, úgyhogy egyelőre félre tettem, és megvárom a használatával a melegebb időjárást. 
Az Avonos kézkrémek meglehetősen szuperek szoktak lenni, és nincs másképp a makadámdiós változatával sem. A krém állaga könnyed, balzsamos, két borsónyi mennyiség bőven elegendő a hidratáláshoz. Pikk-pakk beszívódik és elképesztően puha és hidratált lesz a kézfejem. A körömágybőr körüli szárazságot is kordában lehet vele tartani, de csakis rendszeres használatot követően.
Rengeteget mosok kezet, és mint tudjátok ekcémás mindkét kézfejem, ezért nem mindegy, hogy mivel mosok kezet. A gélállagú, könnyen habzó kézmosó nem szárítja a bőrömet, sőt úgy vettem észre puhítja azt, de nem túlzottan hidratál. A kellemes illat hosszan megmarad a bőrön kézmosás után is. Összességében egy kellemes és valóban hidratáló termékcsaláddal bővült a Care vonala az Avonnak. Az illata visszafogott, púderes és semlegesbe hajló, tehát bármilyen parfüm tökéletesen passzol hozzá. A hidratáló és bőrpuhító hatásával mindegyik termék esetében tökéletesen elégedett vagyok. A mostani hideg időszakra az univerzális krém használatát javaslom, és melegebb idő esetén a testápoló verzióját. Ár-érték arányban is verhetetlennek gondolom a posztban szereplő termékcsaládot. 

Nincsenek megjegyzések