2020 Kedvencek | Sminktermékek

 A mai posztban a tavalyi évi kedvenc sminktermékeimről lesz szó. Annak ellenére, hogy közel egy éve maszkot hordunk, amely elvileg indokolná, hogy ne hordjunk sminket, „mert hát minek” címszóval, de én itthon is sminkelem magam (többnyire), illetve az amikor az utcán tartózkodom akkor is szoktam. Szóval mondhatni ebben a dologban pont olyanok voltak a hétköznapjaim, mint a Pandémia előtt. 

Két palettát azonnal ki tudnék emelni, az egyik az Urban Decay Naked3 palettája. A márka elérhető a Notino webshopjában, így végre nem kell külföldről beszerezni a dekorkozmetikumaikat. A Naked3 igaz már évek óta megvan, de az egyik kedvenc finom árnyalatú rózsaszíneket tartalmazó palettám. Úgy vettem észre, hogy ennek a palettának állnak a legjobban a színei a szememhez. Heti szinten biztos előkerült. 
A KVD Por Vida palettáját barátnőm vette nekem és egyenesen az USA-ból érkezett. Minden vágyam volt ez a paletta, és ha mondanom kellene egy kedvenc márkát, akkor az a KVD lenne. Nem tudom, hogy gondolkodtok-e még a beszerzésén, de ha szemeztek vele én csak biztatni tudlak titeket a megvételére. Nemsokára hozni fogok róla egy tesztet is, mert még nem volt róla részletes leírás a blogon. 

Tudjátok már jól, hogy mennyire szeretem az IsaDora márkát, és nem próbáltam még az évek alatt olyan terméket tőlük, amelyben csalódtam volna. Rengeteg olyan termékük van, amelyet újra és újra veszek, és ez nagyon ritka nálam, ha a sminktermékekről van szó. Igazából nem tudok kiemelni egy kedvencet sem az elmúlt évből, de magát a márkát továbbra is tudom Nektek ajánlani és tavaly is az egyik legtöbbet használt termékeim az IsaDorától volt. 


Fényvédelemmel egybekötött alapozás akkor csakis a Bioderma néhány évvel ezelőtt megjelent terméke a Bioderma Photoderm Nude Touch volt az etalon a tavalyi évben is. Jó néhány alakalommal volt róla szó a blogon, hogy miért is szeretem oly' nagyon és már megszámolni sem tudom mennyi tubus fogyott el belőle a megjelenése óta. Tavaly is előszeretettel nyúltam utána.


A tavalyi év abszolút meglepetése az Avon volt. Olyan szuper dekorkozmetikumokkal rukkoltak elő, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Minőségben és árban is verhetetlen volt jó néhány termékük. Elég sokat szerepeltek a blogon, szóval szerintem nem írok ezzel nektek semmi újdonságot, hogy mennyire megszerettem a márkát a tavalyi évben. Régebben mindig csak egy-egy termékük tetszett, de 2020-ban nem volt olyan hónap, hogy ne találtam volna valamilyen kincset, mint például az év vége felé megjelenő szemöldök palettát vagy a szebbnél szebb, és változatos textúrájú rúzsokat. A Distillery termékcsalád monó szemhéjfestékei pedig minden várakozásomat felülmúlták, és előszeretettel nyúltam hozzájuk és mártottam beléjük sminkecseteimet heti rendszerességgel. 

Ha van kedvetek osszátok meg velem kommentben a Ti tavalyi kedvenc dekorkozmetikumaitokat. 

Nincsenek megjegyzések