ILNP Lights Out

Az idei őszi ILNP kollekcióból két lakkal leptem meg magam. A Close Knitról már láthattatok bejegyzést, ma pedig a Lights Out árnyalatról lesz szó. Nem igazán tudom megmondani, hogy mi fogott meg ebben a lakkban, mert van benne zöld, amelyet nagyon nem szeretek lakkokban magamon. Talán az elnevezés miatt éreztem azt , hogy nekem KELL, valamiért a Linkin Park jut róla eszembe. Szokásos fekete dobozban érkezett a Lights Out is, mint eddig az összes lakkom az ILNP-től. Az idei évben kezdtem megszeretni az márka lakkjait, valahogy sikerült az ízlésemnek megfelelő árnyalatokkal elrukkolniuk. 
A lakkot a megjelenéstől számítva elég későn kentem fel, de szerintem nem vesztett aktualitásából ez a különleges árnyalat. Nagyon féltem, hogy duochrome hatása lesz a lakknak, de a legnagyobb szerencsémre meg sem közelíti azt. Mielőtt mesélnék a színről, meg kell említenem a márka ecseteinek a minőségét. Már a második olyan ecsetbe futok bele, amely ferdén van vágva. Nagyon-nagyon bosszantó, mert nehéz vele normálisan és szépen lakkozni. Ennek következtében a körömágybőröm tiszta lakk akármilyen óvatosan és precízen próbáltam lakkozni. Azért 3000 forint feletti árkategóriánál már elvárom, hogy tökéletesek legyenek az ecsetek. Persze ez a hiba nem fogja kedvem szegni és felfogom máskor is kenni ezt a színt. 
A Lights Out minősége kiváló, gyönyörűen terül a köröm felületén és két rétegben tökéletesen fed. A az alapja fekete jelly, amely arany-zöld-piros-rózsaszín csillámokkal van tele. A zöld intenzív irizálásától tartottam, de szerencsére az én körmömön nem látszott akárhogy forgattam a fényben.
Felkenve abszolút a színes avar köszön vissza a körmeimen. 


Az ILNP Lights Out lakkját én a márka hivatalos oldaláról rendeltem, de természetesen itthon is kapható a Nailland webshopjában. 

7 megjegyzés

 1. Nagyon szép ez a lakk, Linkin Parkot is szeretjük nagyon :) A képek meg fenomenálisak!

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Jaaaj de rég láttalak! ❤ Örülök, hogy tetszik 😊.

   Törlés
  2. Itt vagyok én mindig, csak az irodában nincs időm sajnos írni,aztán mire haza érek elfelejtem.:D

   Törlés
 3. Annyira ritkán hoz már lázba körömlakk, de ez csodaszép!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :). Szerintem jól is állna Neked :).

   Törlés