Bettina Barty Botanical Rise Milk & Vanilla kétfázisú habfürdő

Amibe van vanília annak már nyerő ügye van nálam. Így nem volt kérdés, hogy beugrik a virtuális kosaramba egy Bettina Barty féle rizstej és vanília illatú kétfázisú habfürdője a Notino webáruházból.

A neve után a kétfázisú megjelenés keltette fel a figyelmem. Szerintem úgy néz ki, mint valami spéci tejes ital, amelyet felrázás után fogyaszthatunk. Fürdés esetén is fel kell rázni és azután engedni belőle egy kisebb mennyiséget folyóvíz alá. 
Sokkal, de sokkal édesebb és vaníliás illatra számítottam, amikor megérkezett. Ellenben az illata sokkal inkább tisztaságillat keveredve egy enyhe bourbon vaníliával. Nem rossz, de kicsit csalódásként éltem meg, mert azt hittem, hogy édes és meleg aromával fogja belengni a fürdőszobát. 
A vizet opálosra színezi és óriási illatos és tartós habokat csinál, szóval az élménnyel, amit nyújtani tud egy-egy kádfürdőzés során elégedett vagyok. Az illatával is megbarátkoztam a használata folyamán. Összességében egy kiváló minőségű habfürdőnek tartom, amelyet a kétféle bázis tesz igazán egyedivé. Relaxálásnak tökéletes, hiszen óriási és habokat, tartós illatot varázsol a fürdőszobába pillanatok alatt. Az illata csalódás lehet azoknak, akik az édes aromákat kedvelik. Nem kell belőle sok nagy habok eléréséhez. 

A Bettina Barty Botanicals Rise Milk & Vanilla kétfázisú habfürdőjét 1590 forintos áron tudjátok megvásárolni a Notino webshopjában. 

4 megjegyzés

 1. Örülök hogy írtál róla, mert majdnem megrendeltem, de akkor szerintem inkább megveszem a TBS Vanilla Chait megint. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem pl a Vanilla Chai nem tetszett, de lehet, hogy idén szeretném :D.

   Törlés
 2. Én is szemeztem vele, de az általad leírtak alapján már annyira nem hat meg :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyébként tavaszra pont jó lenne az illata :D.

   Törlés