Limitált kiadás | Bettina Barty unikornis hab - és tusfürdő

A következő bejegyzésben az unikornisimádó társaimhoz szólok. Amint megláttam Notino webshopjában a limitált kiadású Bettina Barty tus- és habfürdőjét, azonnal a virtuális kosaramban landolt. Utána már csak annyi dolgom volt, hogy várjam a futárt. 


Bármilyen unikornis témájú kozmetikumot megveszek. Bármilyet. Igazából nem is néztem milyen illatú a termék, csak a KELL felirat lebegett a szemem előtt. Amint túl voltam a kezdeti unikornissokkon megnéztem mégis milyen illatú termékkel lesz dolgom. 
Az unikornis csomagolás mellett plusz pont a tusfürdő pumpás kiszerelése. Jobban szeretem a pumpás adagolót, mert tutira nem törik le a körmöm és nem folyik ki tripla annyi mennyiség, amire valójában szükségem van. A csomagoláson túllépve igazán kíváncsi voltam, hogy milyen illata lesz a vanília és áfonya cupcake-nek valójában. Szerencsére nem kellett csalódnom az illatban sem, mert pont megfelel az ízlésemnek. Többször említettem, hogy szeretek mindent, ami vanília, de sokszor nem jól párosítják az illatokat. A tusfürdő esetében első szaglásra kizárólag az áfonya illatát lehet érezni a vaníliát egyáltalán nem. Fürdés közben bújik elő a vanília, de inkább annyira, hogy kicsit édesebbé varázsolja, az amúgy fanyar áfonyát. Egyébként minden másban hozza a tusfürdőkre jellemző tulajdonságokat: remekül habzik, nem szárítja és irritálta a bőrömet. Az illat tartóssága hagy némi kivetnivalót maga után, de lehet kapni ugyanilyen illatú testápolót is, amellyel kiegészíthetjük a tusfürdőt. Erről majd egy másik posztban írok Nektek.

Összességében a csomagolás az, amely miatt már megérte megvenni ezt a tusfürdőt. Emellett a kiszerelése is nagy, hiszen 500 ml lila unikornisillatot kapunk 1590 forintért. A termék remekül habzik, hosszú távú használat mellett sem irritálta a bőrömet. Az illata sajnos nem tartós törölközés után, ellenben habfürdőnek kiváló. 

A Bettina Barty Vanilla Blueberry Cupcake tusfürdőjét megtalálhatjátok a Notino webshopjában. Érdemes lecsapni rá minden unikornisimádó lánynak!

Nincsenek megjegyzések