Yves Rocher zsákmánySziasztok Lányok!

Ma voltam édesanyámmal az Yves Rocher boltban,gondoltam kihasználom a tegnap megérkezett szórólapjuk lehetőségét,miszerint 2-t vihet 1-et fizet akciójuk van. Ráadásul 1100forint összejött a pecsétekből egy ideje,azt is már régóta le akartam vásárolni,úgyhogy kaptam az alkalmon,és 1300forintot fizettem 3 termékre. 
1290 forintos áron vettem egy 400ml-es szedres testápolót-ezt vásároltam le a törzsvásárlói kártyával-,igaz a málnás és a szedres között gondolkodtam,de anyukám azt mondta jobb illata van a szedresnek,és ráadásul abból csak két darab maradt,úgyhogy rossz nem lehet,így végül emellett döntöttem. 
Aztán jött a bőség zavara,ugyanis a szórólapot zöld ponttal ellátott termékere nem lehet beváltani(pedig pont abból akartam kettőt ami zöld pontos volt,de hát mindegy is,néztem vagy 20percet mégis mire lehetne költeni),néztem arclemosót,parfümöt,tusfürdőt egyszóval mindent. Végül két bio tusfürdőre esett a választásom. 890 forint volt egy darab,szóval kettőt el is hoztam belőle.

Nagyon szeretem ezt boltot,ajándékba kaptam még egy 30ml-es testápolót.
Az eladó lányok nagyon kedvesek voltak,és segítőkészek,nevettünk is,kérdeztem valamit,ő értette mit kérdeztem,én a választ nem igazán,de megoldottuk az ügyet :D 
Aki még nem próbálta ajánlom termékeiket,és a kiszolgálás pedig maga az álom(voltam jó pár helyen,némelyik eladót szívem szerint ott helyben megvertem volna:D). 
Valamelyikről esetleg szeretnétek tesztet látni? Írjátok meg kommentbe :)
További szépséges napot!
Azrail

2 megjegyzés

  1. Én imádom az Yves Rochert! Tényleg annyira kedvesek az eladó lányok(Debrecen) és szerintem alapjáraton is jó árban van szinte minden, de az, hogy mindig küldenek valami kupont zseniális! Én ma voltam vásárolni, majd felkerül a blogra, hogy miket vettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik legjobb: ) van már akciós kupon,alig várom a júliust akkor már be lehet váltani: ) már tudom is miket veszek. Várom a bejegyzésed: )

      Törlés