Avon Planet spa arfikai sheavaj és csokoládétrüffel testápoló-tesztMikor először megláttam a katalógusban, első látásra szerelem volt, és ráadásul még meg is lehetett "dörzsölni' a papírt,így érezhettem az illatát is,így már tudtam, ő kell nekem.
Kézbe vettem kis szerelmem, elég nagy dobozba van ez a 200ml-es csoda.


Csomagolás:
A papír doboz ugyan nincs már meg,elég kemény papírba van csomagolva,ezüst színű arany írással,nagyon mutatós sajnáltam is kibontani :)


Maga a tégely is hasonló, mint a doboz, ezüst-arany kombóval, jól meg is jártam a tégelyen lévő kupak lecsavarását (kupak? nah mindegy, mást nem tudok rá kitalálni:D). Elsőre nem ment. Másodjára is majd megfeszültem, akkor se tudtam kivinni, gondoltam, van erős férfikéz a háznál, majd bátyám kinyitja, hiszen 20-30kilókkal edz, gondoltam, egy tégely kibontása biztos nem okoz neki nehézséget. Azt kell mondjam kifogott rajta. Ő is csavarta, tekerte, konyharuhába szorította, izomból megfeszülten. Aztán feladta ő is pár perc próbálkozás után és közölte velem"ezt össze kell törni". :D Mondtam is neki, köszi, kivittem anyukámhoz, nyissa ki ő. Jelentem neki sikerült, úgyhogy megmutatom nektek, mi is van a belsejében :)

Szürkés-barna színe van a testápolónak, állaga krémes, szívem szerint belenyaltam volna.Olyan, mint a dobos tortában a csokikrém, el se hiszem még most se, hogy nem ehető szépségápoló termékről van szó. :D
Mivel sheavajról beszélünk, én heti 1-2szer használom, nem mondanám, hogy gyorsan beszívódik, pedig kipróbáltam úgy is, hogy reggel kentem be vele magam, és úgy is, hogy este.

Illata nagyon tartós, másnap illetve délután is lehetett érezni az illatát,ami nem tolakodó egyáltalán. Nagyon kevés kell belőle, és utána már csak a puha selymes bőr marad :)
Én szettbe vettem meg,amihez tartozott egy tusfürdő és egy arcápoló szérum is,később róluk is lesz szó,a szett ára 3100 forint körül mozgott ha jól emlékszem.

Csomagolás:5/5
Hatás5/5

Ki használta közületek kedves olvasók már ezt a krémet?Nektek mi a véleményetek róla?

Nincsenek megjegyzések