Oriflame,Avon zsákmány
Megjöttek a rendeléseim,igazából nem sok mindent rendeltem,és igyekeztem nem a pénztárcám aljáig vásárolni :) Magamhoz képest olcsón megúsztam,igaz havi 5ezer forintnál többet nem igazán költöttem magamra soha, max ruhákkal vagy egyéb más kiegészítőkkel együtt,de ezeket szépségápolási termékeket általában úgy veszem,hogy ne csak én tudjam használni.Szóval kezdjük:


Oriflame

Milk and Honey kézápoló lotion - 800 huf körül mozgott,akciós volt rendeltem egyet,ennek kifejezetten szeretem a testápoló változatát,gondoltam a kézkrémmel se lövök mellé.
Discover Taj Mahal tusfürdő gél - 350 huf akörül vettem ezt is,a dörzsi papírról az illata ragadt meg, igazából szilva meg valami virág illat,nekem bejön,se nem édes se nem fanyar,olyan friss,de kicsit emlékeztet a tél illatára is egybe,őt még nem próbáltam ki.

Avon

Lemon sugar árnyalatú lakk és egy díszítő ecset - 1300 huf volt a kettő, egyet fizet kettőt vihet akció volt,én meg már régóta szerettem volna pontozót meg rendes ecsetet,amivel vékony vonalat lehet húzni,de én egy lakkot választottam mellé,sárga lakkom még nem volt,fel is avattam,de lakkot nem minősítem inkább,másnap moshattam le,viszont a pontozó részével nagyon jópofa mintákat lehet csinálni,lesz majd egy körmös bejegyzés is,hogy mégis mit alkottam vele.
Áfonyás fahéjjas szett - 1500 forint volt(kerekítve) van benne egy tusfürdő egy testápoló és egy testpermet. Ennek is a dörzsi illata fogott meg,meg amúgy is az ilyenfajta Naturals termékeket általában szeretem,bár az utóbbi két illat ami kijött szerintem katasztrófális volt,az egyik a Cseresznyefa virágos,szerintem semmi köze nem volt növény illatához,sőt nem is éreztem igazából semmit,azt is elajándékoztam végül, a másik pedig a epres-fehércsokis,imádom az édes illatokat,de ez olyan geil volt hogy azt hittem elájulok,még a testápoló nem lett volna rossz,de azt alapból nem magamnak kértem,ajándékba vettem,e tusfürdő máshoz került végül a testápolóval együtt,testpermet maradt nálam(itthon nem szeretek parfümöt használni,sőt nyáron se,testpermet mindig van itthon,meg a táskámba,már ha viszek :) ) ,amiben már szerencsére nem olyan sok van,de még a három termék közül az volt a legelviselhetőbb,és hozzám illő illat,annyira nem tömény,bár szerintem inkább rágógumi illata van,édes rágó... :) 
Szóval bejön ez az áfonyás-fahéjjas illat kategória,nemsokára úgyis karácsony,úgyhogy lassan ideje beburkolózni a tél illataival.

No ennyit vásárolgattam össze,lesz teszt is,de ha valakit esetleg jobban érdekel valamelyik termék akkor pár napon belül írom is róla a tesztet,szóval csak bátran írjatok,hogy mégis melyikről szeretnétek részletesebb bejegyzést látni :) Ti szoktatok rendelni? Nem feltétlen Avonra meg Oriflame-re gondolok,hanem FM group,meg a többi vetélytársra.
Szép napot mindenkinek!
Azrail


Nincsenek megjegyzések