Yves Rocher levendulás lábkrém,tesztMielőtt megvettem volna,nem olvastam róla semmilyen “kritikát”,így nem is befolyásolt semmilyen vélemény mikor kiböktem az akciós YR szórólapon a krémet.
Mikor kezembe vettem először,rácsodálkoztam,hogy elég kicsi pedig 50 ml-es termékről van szó,a kezdeti sokkon túllépve,hogy milyen kicsi a tubus,megszagoltam,kellemes nem túl erős levendula illattal rendelkezik.


 A csomagolásról ennyit,most jöjjön a belbecs, mivel nyár elején vettem így kapóra jött a nagy melegben,ez egy zselé állagú krém,nem kell belőle sok,könnyen eldolgozható,és hamar beszívódik,a levendula illat egyáltalán nem erőteljes,és 1-2 órán át tényleg hűstette a lábamat,de mégis úgy érzem többet vártam ettől a lábhűsítőtől. Negatívumként érintett az,hogy egyáltalán nem puhította a lábam,hiába kentem minden nap,külön krémet kellett ahhoz használnom hogy a lábfejem pihe-puha legyen, a sarkam ne száradjon ki. Ez a krém tényleg csak arra jó,hogy hűsítsen, és ráadásul annyira nem egy tartós darab,mint az eddig használt lábkrémeim. Én nem venném újra,vannak nála sokkal jobb lábkrémek is ami amellett hogy hűsít még puhává is varázsolja a lábakat.
Pontozás:


Külső 5/3

Hatás 5/3

Nincsenek megjegyzések