Újdonság a polcomon | Garnier Body Superfood kakaóvajas testvaj

 A Garnier Superfood termékcsaládja nem csak a hajápolási termékekkel hódít, már a testünkre is gondolt. Talán egy évvel ezelőtt jelentek meg a boltok polcain a Superfood testápolók különböző illatokban, különböző bőrtípusokra megálmodva. A mai posztban a kakaóvajas testápolójáról hoztam beszámolót.


A leírás alapján extra száraz bőrre ajánlott használni, emellett még az ígéri, hogy pillanatok alatt beszívódik, nem hagy maga után ragacsos utóérzetet, táplálja a bőrt, a hidratáló hatása akár 48 órán át érezhető. 


A testápoló egy hatalmas tégelyben kapható, amely hajaz a Hairfood vonalra, szerintem könnyen össze is téveszthető a csomagolás, ha az emberlánya nem olvassa el a címkét rajta. Egyébként ezen kívül semmi extra, könnyen nyitható és zárható, igazából semmibe sem tudom belekötni. 
A testvaj formulát a The Body Shop tette népszerűvé, amelynek saját verzióját szinte már minden bőrápolási márka megálmodta. A Garnier kakaóvajas produktuma emlékeztet a legjobban a TBS formulájához, ellenben ez valóban egy könnyedebb állagú, nem nehéz, nem zsíros érzetű. Valóban könnyedén a bőrbe lehet masszírozni az általunk preferált mennyiséget. Felszívódás után egy kellemes, puha tapintású bőr fogad. Borotválkozás után is remek választás használni, hiszen meg lehet vele előzni, hogy a szőrtüszők begyulladjanak. Az illata nagyon kellemes, de nem az a tipikusan édes kakaóvaj, annál jóval könnyedebb, semlegesebb aroma. 


Összességében egy kiváló testvajról van szó, amely az egyik legjobb formula a piacon. Testes, mégis könnyed krém, tökéletesen hidratál, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után semmilyen utóérzetet, így akár azonnal öltözhetünk is, nem fog ránk tapadni a ruha. A hidratáló hatásával is elégedett vagyok, heti 2-3 alkalommal használom, de nekem nincsen extrém száraz bőröm, ellenben el tudom képzelni, hogy napi használat mellett valóban segít a nagyon száraz bőrt hidratáltan tartani. Lassan itt vannak a hideg napok, így ha egy szuper testvajat keresel, akkor szívből ajánlom a Garnier Body Superfood kakaóvajas termékét. 

Nincsenek megjegyzések