Fényvédelem | Garnier Ambre Solaire Sensitive advanced SPF 50+

Néhány poszttal ezelőtt már volt a Garnier Ambre Solaire arcra való fényvédőjéről szó, amely beváltotta a hozzá fűzött reményeket és elvárásokat, ezen felbuzdulva megvásároltam a termékcsalád egész testre való tagját az Garnier Solaire Sensitive Advanced naptejet, amely szintén SPF 50+-t tartalmaz. 


Biztosa a könyökötökön jön ki, hogy mennyire fontos a fényvédő használata egész évben, ezzel már nem is untatnék senkit. Nyáron kizárólag SPF50-et tartalmazó naptejet szeretek használni, mert valamivel ritkábban kell újrakenni, mint a kevesebb fényvédőt tartalmazó társait. Néhány mondattal feljebb már említettem, hogy miért szavaztam bizalmat a márka teljes testre való termékére. 

A csomagolás egyszerű, a tubusból könnyű kinyerni a krémet. A fényvédő állaga sűrű, ennek ellenére egészen könnyedén el lehet kenni, valamint teljesen átlátszóvá válik a bőrön. Felkenés után ugyan a fehér réteg teljesen eltűnik, de kissé ragacsos tapintású marad utána a bőr, ez inkább akkor fordul elő, ha túl nagy mennyiségben viszem fel a terméket. Arcra kenve egy egészséges fényt ad az bőrnek. Mivel vízálló az izzadást is jól „kezeli”. Az UVA és az UVB sugarakat szűri. 


Összességében ez egy kiváló ár-érték aranyú naptej, amely a legmagasabb SPF számmal rendelkezik, megszűri az UVA és UVB sugarakat. Könnyen kenhető, nem hagy maga után fehér réteget, valamint megfelelő mennyiség esetén a bőrön sem túlzóan zavaró a „ragacsosság”. Nem csak egész testfelületen alkalmazható, hanem arcra is, működik sminkalapként is. További Garnier fényvédőkért kattintsatok a Notino webshopjára. 

Nincsenek megjegyzések