Teszt | The Ordinary niacinamide 10% + Zinc 1%

Akik régóta követnek tudják, hogy nagyon-nagyon régóta a niacinamide összetevő kihagyhatatlan összetevője az arcápolási rutinomnak. Többnyire a Revox niacinamide szérumját használom, de a kíváncsiságomtól vezérelve a legutóbbi Notino rendelésemnél a The Ordinary Niacinamide 10% + 1% Zinc ugrott a virtuális kosaramba.  


A The Ordinary márka néhány éve elég népszerű márka, hiszen híres a jó minőségű termékeiről, egészen baráti áron. A leírás szerint élénkíti, erősíti a bőrt és kisimítja a barázdákat, egyenetlenségeket. Visszafogja a bőr fényességét, zsírosodását és segít az eltömődött pórusoknak kitisztulni. Emellett a pattanások megelőzésére a legjobb választás, valamint a pattanások után maradt hegeket is halványítja. A benne található cink segíti a niacinamide hatását. Alkohol -, olaj-, szilikon-, gluténmentes. Vegán termék. 

A csomagolás teljesen rendben van, nem baj, ha egy márka a minőségre költ és nem a marketingre. A pipettás adagolóval könnyedén tudjuk adagolni a terméket. Én megtisztított arcbőrre viszek fel egy bő pipettányit, és dolgozom el a bőrömön. Az állaga a gél és a vizes között helyezkedik el valahol, könnyedén beszívódik és nem hagy maga után semmilyen ragacsos érzetet. Minden túlzás nélkül állítom, hogy már egy hét alatt láthatóan szebb volt a bőrképem, és pattanásnak nyoma sem volt. Tökéletesen hidratál, nekem ebben a nagy melegben a megfelelő mennyiségű folyadék mellé nem is hiányzott más hidratálókrém a rutinomból. 


Összességében egy nagyon-nagyon jó ár-érték arányú szérumot kapunk a pénzünkért. Több, mint elégedett vagyok a hatásával, mert valóban szebb bőrképet eredményez, szabályozza a bőröm faggyú termelését, csökkenti és halványítja a foltokat, egyenetlenségeket. Ráadásul a fényvédőt hatását is támogatja, ha felé kenünk egy minimum 50 faktoros naptejet. Amennyiben lehetőségetek van rá próbáljátok ki a The Ordinary niacinamide 10% + Zinc 1% szérumot, nem fogtok benne csalódini. 


Nincsenek megjegyzések