Újdonság a polcomon | Avon #Girls Rule termékcsalád

Ma holnap már hivatalosan is beköszönt a nyár, szóval ideje frissítő illatok felé evezni. Az Avon új termékcsaládja a #Girls Rule valóban egy energiabomba illat, amely külsejében is a nyári színes forgatagot jeleníti meg.


A #Girls Rule egy öt produktumból álló szett, amely tartalmaz tusfürdőt, testápolót, testradírt, testpermetet és kézkrémet. Az igazán csajos borítás verbéna-és zöldtea-kivonatot tartalmaz. Ennek a két összetevőnek az egyvelege egy igazán üdítően friss és kellően citrusos aromát alkot. A tubusból szagolva is úgy gondolom, hogy uniszex illatról van szó, szóval fiúk is bátran használhatják, esetleg egy közös használattól se riadjon vissza senki. 


Amit kipróbáltam a szettből az a tusfürdő, a testradír és a testpermet. A tusfürdő vidám zöld színű. az állaga zselés, könnyen felhabosítható nedves bőrrel érintkezve. A habja krémes, de nem hidratáló hatású. Az illata intenzív, tusolás közben frissítő hatással van rám, így biztos vagyok benne, hogy a melegebb időszakokban jó hasznát fogom venni. Az illata megmarad a bőrön egy-két órán át, de nem túl intenzíven.
Nagyon szeretem a márka testradírjait, és ez így sincs másként a #Girls Rule esetében sem. A tubusból könnyű kiadagolni a terméket, habár a teljes elfogyasztásához ketté kell vágnom a tubust a vége felé. A szemcsék egészen aprók, amelyek alaposan, ugyanakkor nem karcosan radíroznak. Az elhalt hámsejtet könnyedén le tudom vele radírozni, és használata után a bőröm pihe-puha és illatos lesz. 
A testpermet hozza a szokásos Avon színvonalat. Az adagoló spray tökéletesen permetez, elég belőle néhány fújás, és beterít minket a friss citrusos illat. Mivel testpermet hosszan tartó illatfelhőt ne várjunk tőle magunkon, de így is néhány órán át érezhető. Táskába dobós darab, könnyedén fel tudjuk frissíteni vele az egész testünket. 


Összességében egy szuper nyári illatról van szó, amellyel igazi felfrissülést tudunk elérni. A tusfürdő nem szárít, a testradír alaposan radíroz, emellé puha bőrt varázsol, a testpermet pedig pont annyit tud, mint amennyit elvárok tőle. Néhány óránként felfrissítem vele magam, és élvezem a verbéna és a zöldtea csodálatos egyvelegét. Amennyiben egy nem megszokott, gyümölcsös nyári illatot kerestek, akkor korosztálytól függetlenül ajánlom nektek a #Girls Rule termékcsaládot az Avontól.

Nincsenek megjegyzések