Parfüm | Yves Rocher Eau Fraiche Cerisier - cseresznyevirág

Kelet-Ázsia rajongó emberként, én is oda meg vissza vagyok a cseresznyefavirágért. Nem csak gyönyörű virág, hanem csodálatos illatkompozíciók születnek belőle. Az Yves Rocher Eau Fraiche elnevezésű illatcsaláddal idézi meg a cseresznyefavirágzás idejét, hogy az év bármely szakában élvezhessük azt. 


Akik évek óta követnek, tudják, hogy elkötelezett híve vagyok a márkának, és rengeteg jobbnál jobb termékről számoltam be nektek a blogon. 
Előszeretettel próbálom ki az újdonságokat, és mindig örömmel fogadom, amikor innovációra kerül a sor. Ez volt a parfüm kollekciók esetében egy-két évvel ezelőtt, amikor nem csak új külsőt kaptak, hanem új illatok is az Yves Rocher boltok polcaira kerültek. 
A posztban szereplő Eau Fraiche - Cseresznye EDT tavalyi születésnapi ajándékom volt édesanyámtól. Első szaglásra beleszerettem az illatba, és a bőröm is kompatibilisnek bizonyult vele, már az első pár másodpercben, így nem volt kérdés, hogy ezt a parfümöt szeretném. 
A csomagolás elképesztően gyönyörű, az üvegcse 100 ml parfümöt tartalmaz, tehát egy kiadós mennyiségről van szó.
Ez egy abszolút tavaszias, könnyed nyári illat, tipikus cseresznyevirág, nem túl intenzív, inkább sejtelmes, finom, könnyed. Hiába nem túl erőteljes aroma, mégis jópár bókot bezsebeltem, amikor ezt a parfümöt viseltem. Összességében az egyik legkedvesebb illatom, és nem csak a kelet-ázsiai vonatkozása miatt, amelyet az Yves Rochernak nagyon jól sikerült parfümös üvegbe zárni, hanem könnyedsége és lágysága, amely igazán szerethetővé teszi ezt az EDT-t. Amennyiben egy lágy, romantikus és könnyed virágos illatba szeretnéd burkolni magad a nyári melegben szívből ajánlom ezt a parfümöt. Tartósság tekintetében rajtam 3-4 órán át érezni lehet, ennyi idő elteltével már újra kell fújnom magam. 
Az EDT mellé lehet kapni tusfürdőt is, amely szintén kellemes illatú, nem szárítja a bőrt, és a parfümmel használva tovább érezhetjük magunkon a cseresznyevirágot. 

Nincsenek megjegyzések