Teszt | Anastasia Beverly Hills Soft Glam paletta

Az Anastasia Beverly Hills termékei, elsősorban a palettái már évek óta szerepelnek a kívánságlistámon. Emlékszem, még hosszú-hosszú évekkel ezelőtt a szemöldökre való pomádéja nagy népszerűségnek örvendett a bloggerek körében, majd azt követte a nude színekből álló Soft Glam paletta. Évek óta sóvárogtam utána, aztán amikor kijött a márka még több szépséggel, nehezen tudtam eldönteni mégis melyik palettájukra essen a választásom első körben. Hosszas tépelődés után, végül mégis a Soft Glamhez húzott a szívem, és úgy gondoltam, ha elég meggyőző, amit tud, akkor beszerzem a többi kívánságlistán szereplő darabot is. 

Igazából nem tudtam mire számítsak, hiába olvastam el számtalan tesztet, és néztem meg több youtube videót a Soft Glammel kapcsolatban,  de felülmúlta az elképzeléseimet. Az én példányomat a Notino webshopjából szereztem be, ahol egyébként többféle ABH porduktummal találkozhattok. 


A csodás bársonyborítású toktól már egy pillanatra elakadt a szavam, amikor először vettem kézbe, de az igazi csoda mégiscsak a tok belsejében rejlik. A színek élőben még káprázatosabbak, igazán mélyek, színteltek. Az ecset csodás minőségű, előszeretettel használom. Tizennégy elképesztő árnyalattal találkozhatunk, többségben természetes színekkel, de könnyedén tudunk belőle füstös sminket készíteni ráérősebb napokon. Ebben a palettában megvan minden, amit elvárok egy klasszikus szín összeállítástól: barnák, rózsaszínek, aranyak, pezsgő, barnák, nude-ok. A matt árnyalatok valamivel halványabbak, csodásan mutatnak a mélyítővonalban, illetve satírozó színként is tökéletesen működnek, de természetesen szépen festenek a szemhéjon is önmagukban. A fényes színek nem potyognak, nem darabosak, könnyedén eldolgozhatóak a széleik, egyszerűen csodálatosan festenek. A színek egytől egyig kimagaslóan pigmentáltak, már-már maguktól satírozódnak el, tényleg csak egy kicsit kell az ecsettel összemosni az átmenetet két szín között. A tartósság egy jó alappal lerobbanthatatlan, a nap végig intenzívek maradnak a színek, mintha tíz perce tettük volna fel a sminkünket. Összességében az egyik legkedvesebb palettám a készletemben, sőt ha őszinte akarok lenni ez a kedvenc palettám. Szívesen nyúlok utána, ha hétköznapra készítek vele sminket, de akkor is, amikor erőteljesebb, drámaibb hatásra vágyom. Egyetlen egy negatív tulajdonságot sem tudok írni, minden sminkkedvelő lány/nő készletébe javaslom a Soft Glamet. Az ára kissé borsos ugyan, de minden egyes ráköltött forintot megér. Ha csak egy palettát szeretnétek birtokolni, akkor az az Anastasia Beverly Hills Soft Glam palettája legyen. De ha mégsem győzőtt meg titeket a Notino webshopjában több, sminkpaletta közül válogathattok. 

Nincsenek megjegyzések