Fényvédelem | Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF50+

A rendszeres blogolvasók már tudják, hogy a fényvédő használata évszaktól függetlenül kötelező dolog. Rengeteg cikk jelent meg a témában a blogon is, miért is fontos a használata, mivel jár, ha leégünk a napon, mi a különbség a fizikai és a kémiai fényvédő között. Ha esetleg új olvasóként tértél ide, használd a kereső funkciót a fényvédelem témájával kapcsolatban, illetve ha szemezel a Garnier újdonságával, akkor a tovább gombra kattintva bővebb információt olvashatsz. 


Az arcbőrömre szeretek külön fényvédő arckrémet használni, ennek pusztán annyi az oka, hogy szeretem, ha van benne valami plusz összetevő, amely hidratálja az arcbőrömet, így nem muszáj a nyári hőségben még alákenni némi hidratáló krémet. Korábban még nem használtam Garnier fényvédőt, de a leírás alapján szimpatikusnak tűnt, ezért be is tettem a Notino virtuális kosárába. A leírás szerint könnyed textúrájú, hamar beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet, sminkalapként is használható, 24 órán át hidratálja a bőrt, napallergiás bőrre is használható, valamint hipoallergén. A csomagolása praktikus, könnyen kinyerhető belőle a termék. Megtisztított arcbőrre, hidratáló krém fölé szoktam használni. Az állaga valóban egész könnyed, eldolgozni is egész egyszerű, és valóban hamar beszívódik. Néhány percig még csillog tőle az arcom, ha munkába rohanós reggel van, akkor alapozó és púder segítségével enyhítek a csillogáson, ha ráérek, akkor, hagyom, hogy teljesen beszívódjon. Miután ez megtörtént egy nagyon kellemes és egészséges fénnyel vonja be az arcomat. Semmilyen fehér réteg nem marad utána, nem kukacosodik, ahogy a leírásban is szerepelt, remek sminkalap, kiegyenlíti a bőrt, szépen terül az alapozó és a korrektor. A fényvédő hatásával is elégedett vagyok, nem úgy tűnik, hogy barnultam volna valamit az elmúlt hetekben. 


Összességében A Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced egy kiváló fényvédőkrém arcra, amely valóban betartja a leírtakat. Nem ragad, nem hagy maga után fehér réteget, szuperül lehet rá sminkelni, és ami a legfontosabb, hogy jól véd az UV-sugarakkal szemben. SPF50+-et tartalmaz, tehát a legmagasabb faktorszámmal bír, így sokáig véd a nap sugarai ellen. Illatmentes, ezáltal érzékeny bőrűek is bátran használhatják. 

Nincsenek megjegyzések