Újdonság a polcomon | Avon Eve Become parfüm

Az Avon februári sztárja kétségkívül az új Eve parfüm, amely a Become nevet viseli. A csodás üveg egy hamisíthatatlan tavaszillatot rejt. 


Már a doboz is csodálatos! A legszebb parfümdoboz, amelyet valaha láttam, pedig már számtalan csomagolással találkoztam életem során. Holografikusan csillogó pillangó látható fehér alapon. Egyszerre elegáns és exkluzív hatást kelt. A doboznál már csak az üvegcse szebb! Pillangó alakú, barack színű folyadékkal, arannyal kiegészülve. Igazi dísze a polcomnak, és tényleg olyan, mint egy üvegfigura. A leírás szerint virágos-gyümölcsös illatkategóriába tartozik. Főbb illatjegyei a piros alma, Butterfly Blossom akkord és cédrusfa, valamint gardénia. Egy viselése során megújuló illatról van szó, amely vidámtól egészen az érzéki tartományig változik. 
A Butterfly Blossom nevű virágról még nem hallottam, így gyors utánanézést követően, annyi információt találtam, hogy ezek olyan virágok, amelyek színei általában vörösek, kisebb viráguk van, amelyek laposak, így a lepkéknek könnyű leszállási helyet biztosítanak. 

Az illata elképesztően csodálatos! Valóban egy virágos, friss aromáról van szó, amelytől egyből jó hangulatom lesz. Rajtam egy nagyon nőies, virágos és elegáns illattá alakul. Inkább különlegesebb eseményeken fogom használni, mint pusztán a hétköznapokon, annál sokkal kifinomultabb aroma. Pár perc elteltével inkább gyümölcsös illatá szelídül rajtam, de ott marad az a nőiesség, kifinomult aroma, amely elegánssá teszi a parfümöt. 
Rajtam tartós, 6-8 óra elteltével is érzem magamon, természetesen nem olyan intenzíven, mint amikor kifújom, erre nem számítson senki. 


Összességében a második kedvenc illatom az Avontól (az első az Encanto). Nem csak a doboza és az üvege meseszép, de az illat is elképesztően finom, és illik hozzám. Igazi tavaszváró parfüm, amellyel könnyedén ki tudjuk húzni ezt a pár hetet a tényleges kellemes tavaszi napokig. 

Nincsenek megjegyzések