Arcápolás | Revolution 15%-os Niacinamide szérum

A Revolution nem csak dekorkozmetikai termékekkel van jelen a piacon, néhány éve megjelentek a bőrápolással kapcsolatos produktumai is. A mai bejegyzésben az egyik arcra való niacinamide-ot tartalmazó szérumról esik szó.


Tavaly ősszel tűnt fel, hogy egész magas hatóanyag tartalmú niacinamide szérumot lehet kapni a márkától a Notino webshopjábòl, így gondoltam kipróbálom mit is tud, hiszen a niacinamide az egyetlen összetevő, amely nem hiányozhat a napi arcápolási rutinombòl.

Ha valaki nem ismerné ezt az összetevőt, néhány mondatban igyekszem miért is olyan hatékony és mire való pontosan. A niacinamide a B3-vitamin másik elnézése, amely vízben oldódik, és rendkívül jó hatással van a zsíros és kombinált bőrtípusra. Segít a ráncok megelőzésében, halványítja a foltokat, valamint antiakné hatása van. Továbbá elősegíti a bőr védőrétegének erősödését, valamint C-vitaminnal kombinálva erősödik a fényvédő hatása. Kifejezetten tetszik a doboz színvilága, a fekete és az arany kombinációja mindig a minőséget és az eleganciát sugallja számomra. Maga a szérum egy opálos üvegben található, pipettás adagolòval. A niacinamide szérumot igyekezzünk fénytől védett helyen tartani. 

Az összes általam próbált niacinamide szérum átlátszó és gélszerű állagú, ahogy a Revolutioné is. A pipetta segítségével könnyedén adagolható. Megtisztított bőrre szoktam felvinni, első lépésként, majd hagyom, hogy maradéktalanul beszívòdjon. A gél állagának köszönhetően néhány pillanat alatt beissza a bőr, majd mehet rá a hidratáló krém és a fényvédő. 
Az egyetlen összetevő, amely valóban segít a pattanásaim kialakulásának megelőzésében, valamint tényleg halványítja a már meglévő foltokat. A 15%-os B3-vitmamintòl kicsit nagyobb hatást vártam el, mint a 10%-ot tartalmazó más márkák termékeitől. Ellenben nem vettem észre semmilyen változást, szerettem volna, ha a menstruáció ideje alatt kevesebb pattanással találkozom, ami az arcbőrömet illeti. 


Összességében, természetesen hozza a már megszokott hatást, halvanyít és sokkal kevesebb aknéval küzdök, mint niacinamide nélkül, de nem érzek késztetést arra, hogy újra vásároljam, hiszen nem tud többet nyújtani, mint a 10%-os olcsóbb társai. Ettől függetlenül érdemes lehet tenni vele egy próbát, hátha makacsabb aknékon és foltokon jobb hatása van. Valamint érdemes lehet ekcémás és rosaceás bőrre használni ilyen magad hatóanyagot. Ha még csak most ismerkedsz ezzel a hatóanyaggal, akkor első próbálkozásra, tudom ajánlani a Revolution niacinamide 15% szérumot.

Nincsenek megjegyzések