Halloween-i inspiráció


 

Az utóbbi néhány évben teljesen ráfüggtem a Halloween-i dolgokra, és hangulatra. Beöltözni nem szoktam, de előszeretettel válogatok cukibbnál cukibb vagy ijesztőbbnél ijesztőbb termékek között. A Notino webshopjában láttam ezeket a „creepy” hangulatot hozó nagy üveges Village Candle gyertyákat, amelyeknek nem csak az illat illik egy Halloween-i partihoz, hanem az üvegek címkéi dekorációs elemként is jól mutatnak. 
Fent már írtam, hogy beöltözős buliba nem szoktam járni, de idén nagyon-nagyon szeretnék az ünnepre egy pulóvert. A H&M felnőtt osztályán egész nagy választék közül válogathatunk. Nagyon népszerűek néhány éve a gonosz Disney hősök, mikor, ha nem most vállalhatjuk fel kedvenc főellenségünket?! Illetve a klasszikusnak számító Jack Skallington sem maradhat ki a Halloween-i outfitből. 


Nem maradhat el a dermesztő hangulat fokozására a bögre sem. Nem csak kelléknek mutatnak jól, de nagyon fel tudja dobni az ember hangulatát, ha pentagrammal ellátott bögréből ihatja vért  vörösbort. Akinek ez már túl sok, válaszhat feliratos vagy cuki bögrék közül is, a lehetőségek tárháza végtelen. Elmaradhatatlan egy szuper Halloween-i vacsora vagy nasizás. Ilyenkor egy egyszerű tésztaétel is könnyedén tudja fokozni a hangulatot. Egy egyszerű paradicsomszószt készítve, akár imitálhatunk egy vérben úszott főfogást. Annak aki édesszájú, mint én, nekik rengeteg, de tényleg rengeteg alternatíva kapható. 
Vállalkozó szelleműek pedig süthetnek süteményeket, kekszeket, bármilyen kreatív, ijesztő és undorítónak ható finomságokat. 


2 megjegyzés

  1. A gyertyák és az a lila bögre! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jó ötlet, hogy ijesztő címkéket csinálnak már 😊. Bögréből sosem elég 😀.

      Törlés