Avon őszi újdonságok

Még a szeptemberi katalógusban látott napvilágot az Avon új Advanced Techniques Hydra Boost termékcsaládja, valamint a Planet Spa vonalban is találkozhattunk egy új testápolóval. 


A Hydro Boost hialuronsav tartalmának köszönhetően a hajat extra nedvességgel látja el, ezért sokkal hidratáltabb lehet a hajkoronánk. 
Többször írtam már a blogon arról, hogy a hajam alsó kétharmada könnyedén kiszárad, emiatt igyekszem olyan hajra való termékeket használni, amelyek amellett, hogy segítenek a hidratálásban, kímélik a hajamat. Az Avon Advanced Techniques termékcsaládjában még nem csalódtam, szóval el is árultam magam, a Hydro Boost samponnal és kondíciónálóval több, mint elégedett vagyok. 


A csomagolás semmit sem változott, fekete matt külső, csőrős kupak kialakításával könnyedén tudjuk adagolni az átlátszó, sűrű gélállagú folyadékot. Az illata szerintem semleges, nem marad meg a hajban. Én mindig kétszer mosom meg a hajam, egy diónyi mennyiséggel előmosom a hajamat, majd leöblítem, utána pedig egy kisebb diónyi mennyiséggel jó alaposan megmasszírozom a fejbőrömet. A sampon szerencsére bő habot képez, így a tisztaság érzet is meg van. 
A kondíciónálójával együtt használom, amely sűrűbb állagú, de könnyen felkenhető a nedves hajra. A leírás szerint érdemes hatni hagyni legalább egy percig. Hajszárítást követően a hajam nagyon puha és fényes. Hosszú távú használat mellett semmilyen bőrirritációt nem tapasztaltam. 


A Planet Spa testvaj vonalát nagyon-nagyon szeretem a márkának. Bármelyik kiadását próbáltam eddig ezeknek a tégelyes változatoknak, sosem csalódtam. A legújabb üdvőskéje a Planet Spának vörös áfonya és fenyő aromáit foglalja magába. Egy csodálatos őszi-téli illatról van szó, amely fanyar és friss, a dércsípte piros gyümölcs jut eszembe róla. A testvaj állaga típusából adódóan, testes, nehéz krém, amely ennek ellenére viszonylag hamar beszívódik, nem hagy kellemetlen réteget maga után. A hidratáló hatása tökéletes, a lábszáram száraz bőrrészeit néhány használat után megszűntette. Első használatot követően hidratált, és puha tapintású bőrérzetet hagyott maga után. Az illata tartós, fürdés után, másnap reggel is még éreztem magamon. Összességében megint azt kell írjam, hogy az Avon a szeptemberi újdonságaival sem lőtt mellé. Mindhárom darabbal több, mint elégedett vagyok. A sampon valóban puhítja a hajat, hidratál és segít a hajamat hidratálttá varázsolni. A kondícionáló használata pedig csak fokozza, tartósítja a sampon jótékony hatásait, mellette könnyedén kifésülhetővé válik a kócos haj. 
A testvaj csodálatos, igazán őszi-téli illatvilágú darab, amely nem hiányozhat egyetlen nő polcáról sem. Tökéletesen hidratál, nem hagy maga után kellemetlen utóérzetet, és a száraz részeket is feltölti. 


Nincsenek megjegyzések