Teszt | Dermedic arcápolási termékek

A trnd és a Dermedic jóvoltából tesztelhettem a márka három arcápolási termékét, amelyek a Hydrain Hialuro termékcsalád tagjai. A tesztcsomagban volt egy micellás víz, egy hialuronsavat tartalmazó szérum, és egy arckrém. 
A márka Lengyelországból származik, amely a Biogened gyógyszeripari vállalat tagja. Elsősorban érzékeny és problémás bőrű embereknek szánják a termékeiket, azaz termékeik többnyire nem tartalmaznak irritáló vagy allergén anyagokat. Főbb összetevők között található a gyümölcs tartalmú AHA enzim, a hialuronsav és más vitamin. A cég nem túl nagy múltra tekint vissza (még), de számos díjjal rendelkezik. 


Az általam próbált termékcsaládra jellemző a kék színvilág, letisztult címkék és egyszerű, de praktikus csomagolás. 

Hydrain Micellás víz


Egy újabb micellás víz tapasztalattal lettem gazdagabb. Igazából semmivel sem nyújt többet vagy kedvesebbet egy jobb minőségű micellás víznél. Amiben számomra különleges, hogy az egyik összetevője a termálvíz, amelyről köztudott, hogy milyen jó hatással van a bőrre. A termálvíz mellett természetesen tartalmaz hialuronsavat is, amelytől a bőr hidratáltabb, és teltebb lesz a termék használata után. Sminklemosásra is alkalmazható, hatékonyan oldja le a makacsabb és erősebb sminkeket is. Reggel és este érdemes használni. Jelenleg akciós a webshopban, amelyet ERRE a linkre kattintva tudtok megvásárolni, illetve további információkat olvasni a micellás vízről. 

Hydrain hidratáló szérumTöbbször említettem már, hogy mennyire szeretem a szérumokat, főleg azokat, amelyek tartalmaznak hialuront. Ez a cuki üvegcse már az első pár használat után a szívembe lopta magát. Ami meglepett, hogy a pipettából fehér színű krémet csepegtettem ki (a szérumok tapasztalataim szerint átlátszóak és géles állagúak), amely inkább egy nagyon könnyű krém állagra emlékeztet, mintsem gélre vagy vizes bázisra. A szérumot még a hidratáló krém előtt szoktam körkörös mozdulatokkal bemasszírozni az arcbőrömbe, szemem környékére, illetve a nyakam területeire is. Pikk-pakk beszívódik, kicsit fénylik utána a bőr, egy egészséges csillogást kölcsönöz neki. A hatásával nagyon meg vagyok elégedve, a tavasz hideg-meleg időjárását hidratált bőrrel tudtam átvészelni, nem volt egy milliméternyi száraz bőrfelületem sem. A szérumnak van egy enyhe illata, de számomra ez nem zavaró, és nem irritált. 

Hydrain Ultra-hidratáló krémgél

A harmadik produktum, amelyet kipróbáltam a hidratáló gélkrém volt. Muszáj megemlítenem, hogy nagyon cuki ez a kis üvegcse. 
A leírás szerint az teszi különlegessé ezt az arcápolót, hogy a hialuronsav négy különböző típusát tartalmazza. Elsősorban száraz és dehidratált bőrre javasolt a használata, de az én kombinált bőrtípusomnak is megfelelt, arra ügyeltem, hogy leginkább a kiszáradásra hajlamos részekre kentem, mint az orcám, a homlokom és az állam. 
A színe fehér, valóban gél állagú, könnyed formula, amely hamar beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után kellemetlen utóérzetet, ugyanakkor ha nem megfelelő mennyiségben visszük fel, okozhat „nehéz” krém érzést. A hidratáló hatásával szintén elégedett vagyok, viszont ebben a melegben az én bőrömnek már soknak érzem, emiatt eltettem a hűvösebb időszakra. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam irritációt.


Összességében nagyon köszönöm a lehetőséget a trnd-nek és a Dermedicnek, mert egy szuper termékcsaláddal ismerkedtem meg az elmúlt hetekben. Mindhárom terméket nagyon megszerettem, abszolút kedvencem a szérum lett, amelyet valószínűleg újra is fogok vásárolni. Mindhárom termék ár-érték arányban több, mint korrekt. 

Nincsenek megjegyzések