Májusi Avon újdonságok

Az Avon májusi újdonságai között csodálatos tavaszi, vibráló árnyalatú sminkekkel, lakkokkal találkozhatunk, amelyekből három szépséget ebben a bejegyzésben megmutatok Nektek. A posztban egy nude árnyalatú rúzs, és két igazán tavaszias krémlakk szerepel. 


Az ultrakrémes rúzsok hat új árnyalattal bővültek pasztell színekben. A rúzskészletem a Spring Nude árnyalattal bővült, amely egy jó választásnak bizonyult. 
A csomagolásban csak a fehér szín újdonság, ezen kívül maga a termék a már megszokott szögletes kialakítással rendelkezik.
Az árnyalat csodálatos, sikerült egy tökéletes színmintát készítenem róla, amelyet a csuklómon láthattok is. Nagyon hasonlít a természetes ajakszínemhez, talán annál egy kicsivel világosabb az ajkam. Számomra ez egy tökéletes komfort árnyalat, amelyhez bátran használok erős szemsminket, hiszen mindenhez passzol. A finise szatén jellegű, abszolút kényelmes viselet, nem szárítja az ajkaimat. A tartósságát átlagosnak mondanám, könnyebb ebédet kibír, de nem egy beton biztos darab. Mindennapos használatra viszont tökéletes.Viszonylag régen kaptam már Avon lakkot, emellett régen keltette fel érdeklődésemet krém árnyalat. Közel tíz éves blogos pályafutásom alatt sokan tudjátok már, hogy mennyire szeret(t)em a körömlakkokat, korábban szenvedélyesen gyűjtöttem őket. Ritkán pezsdül fel a vérem, de most a posztban két árnyalatnál így történt. Pasztell árnyalatokban híján vagyok jelenleg, ezért nehéz is volt a döntés, végül egy kékes lilás Flowerland nevet viselő árnyalatot, és a tökéletes rózsaszínt Blushing Pinket választatottam. Az ecsettel továbbra is könnyedén és precízen lehet felvinni a lakkot, amely tökéletesen terül a (megfelelően) előkészített körömre. A Flowerlandből elég volt réteg, a Blushing Pinkből két közepes és egy lehelet vékony réteget kellett felvinnem a tökéletes fedésért. Gyorsan száradnak, szép fényesre, de a biztonság kedvéért én mindig teszek a lakkjaimra fedőlakkot is. Tartósságára nincsen panaszom, a Flowerlandet a harmadik napon mostam le, mert nagyon ki szerettem volna próbálni a Blushing Pinket.
Nincsenek megjegyzések