Életmód | Kedvenc sport fitnesz youtubereim

Folytatom a kedvenc youtubereim bemutatását, de most azokkal folytatom a sort, akik edzős videókat töltenek fel. Ebben a kategóriában kizárólag külföldi youtubereket követek. Általában akkor veszem elő ezeket a videókat, amikor nincsen kedvem összeállítani az aznapi edzésemet. Többnyire a Tabata jellegű edzéseket szeretem, de gyakran szoktam HIIT vagy kardió videókra edzeni. 


A Nobadaddicton egy csoport, ahol több sportoló készít edzős tartalmakat. Megtalálhatóak hosszabb és rövidebb edzős videók, valamint testrészre lebontott edzések is. Náluk mindenki megtalálhatja a kedvenc edzőét és gyakorlatait. Elég kemények az edzéseik, le szoktam izzadni egy 20-30 perces HIIT videó alatt. 


Sydney Cummings videóira évek óta edzek, rengeteg új gyakorlattal ismerkedtem meg általa. Többnyire a súlyzós edzéseit követtem. 


Caroline Girvan az egyik legkeményebb edzős videókat készíti youtube-on. Inkább haladóknak ajánlanám a tartalmait, mert nyelvógatósak. 


Eleni Fit videóira csupán néhány hónapja találtam rá, és a mai kardió edzésem az ő egyik videójára történt. Változatosak az edzései, szintén több-rövidebb videó található a csatornáján. Vannak keményebb edzései, de vannak könnyedebbek is. 


Growingannanas videói az elsők között volt az évekkel ezelőtti életmódváltásomnál. Viszonylag sok videójára edzettem, és szintén keményen nyomja. Vannak olyan videói is, ahol alternatív megoldást kínál keményebb gyakorlatok esetében. Egyébként ő anorexiás volt korábban, és a sportnak köszönhetően gyógyult meg a betegségéből.


Olivia Lawson is változatos sporttartalmakat tölt fel, itt megtalálhatóak olyan videók is, amelyekkel a napi lépés számunkat szinten tarthatjuk, aktívabb formában. 


Fitness_kaykay videóit kizárólag haladóknak ajánlanám. Nagyon-nagyon kemény edzéseket csinál, és az első 10 percnél már azon imádkozom, hogy legyen már vége, mert nem bírom! Ettől függetlenül imádom a tartalmait, mert tényleg érzem, hogy minden izmom meg és át van mozgatva.


És végül, de nem utolsó sorban legyen egy férfi is, aki a legfrissebb felfedezésem Oliver Sjostrom. Leginkább HIIT videókat készít, szóval akinek kevesebb szabadideje van, és vagy nem akar annyi időt fordítani az edzésekre, akkor ő remek választás lehet. Intenzívek és kemények az edzései, az biztos, hogy a fél órás videó végén garantáltan folyik mindenkiről a víz. Nincsenek megjegyzések