Hajápolás | HerbArting kímélő sampont és pihe-puha hajbalzsam

HerbArting csapata mindig meg tud újulni, mindig tudnak valami olyan kozmetikummal, termékcsaláddal elő rukkolni, amelyet ha lehetne kötelezővé tennék mindenki számára! Nagyon nagy rajongója vagyok ennek a magyar márkának, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Zsófit ismerem személyesen, és nem csak a produktumait szeretem, hanem Őt magát is. Már a bevezetőben is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a posztban szereplő újdonságokról (amelyek annyira már nem újak, de jó teszthez idő kell), és ha lehetőségem lenne rá aranykeretbe foglalnám a HerbArting csapatának nevét.


Ha jól emlékszem nyáron bővült a márka termékkínálata egy Kímélő samponnal és a Pihe-puha hajbalzsam nevet viselő pakolással. Zsófiéknak ez az első hajápolással kapcsolatos termékeik, amelyek felnőtteknek készültek (természetesen gyermekek hajára is használhatóak). Mielőtt kifejteném a hatásaikról a véleményemet pár szót ejtenék magáról a csomagolásról is. A címkék mindig annyira szépek és díszesek, ezer és egy közül bármikor felismerném, hogy HerbArting termékről van szó. A flakon és a üvegcse kiegészítő színei megegyeznek a címkén található barack árnyalataival. Ebből már ki is derül, hogy mindkét hajápolóban a barack dominál, aköré épül az egész koncepció. 
A flakonból könnyű kinyerni a terméket, a kupak biztosan zár, könnyű felpattintani. A leírás szerint ideális száraz, zsíros és normál hajra is, hiszen nem szárító tenzidek alkotják. Búzakeratin tartalmának köszönhetően a hajszálak erősek maradnak és nem sérülnek a környezeti ártalmaktól, mint például a fésülés. A ricinusolaj segít kisimítani a hajszálakat, az ápoló panthenol sérült hajszálakat igyekszik helyreállítani, a sárgabarackpor -és kivonat tartalma csodás narancsos színnel és illattal egészíti ki a többi összetevőt. 
A sampon állaga kicsit zselére emlékeztető, áttetsző narancs színű. Mivel nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, ezért első használatra nem igazán habzik, viszont a második mosásnál elegendő habot képez. Alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat, kicsit „csikorgós” lemosás után az érzet, de ez annak köszönhető, hogy nem tartalmaz szilikont, sem egyéb olyan összetevőt, ami bevonná a hajat. Ettől függetlenül, hogy bármennyire is szakadjon rólam a víz edzések után, friss és tisztaság érzetem támad hajmosás után. 
Ezt a kicsit „csikorgós” érzetet a Pihe-Puha hajbalzsammal könnyen orvosolhatjuk. Már előre lelövöm a dolgokat, de soha az életemben nem használtam még ilyen T-Ö-K-É-L-E-T-E-S hajpakolást! Nem tudok, és nem is akarok ezentúl élni enélkül a termék nélkül! Kipróbáltam ezer és egy hajpakolást, de komolyan mondom (írom), toronymagasan veri az összeset, legyen az olcsó árkategóriás vagy high end. A tégely környezetbarát, hiszen üvegben érkezik, amelyet utána bármire fel tudjuk használni. Az egyetlen olyan pakolás, amelyet egész hajon tudok úgy használni, hogy egyformán hat. Nem zsírosít, nem nehezíti el a fejtetőt, mindenhol egységesen puha tapintású lesz a hajam vizesen és szárazon is egyaránt. A pakolás könnyed állagú, egyszerűen eloszlatható a hajon. Pár percig hagyom hatni, és varázslatos a végeredmény, de annyira, hogy első alkalommal sem nagyon hittem el, amit tapasztaltam. Az illata csodálatos, az az igazi zamatos és lédús magyar barack, amely hosszan időzik a hajban. Nem csak a hajszálakhoz kíméletes, hanem a fejbőrhöz is, továbbá könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. Összességében megint egy csodálatos termékcsaláddal bővült a HerbArting webshopja. Bármilyen típusú hajra szívből tudom ajánlani. Az én jelenleg sprőd hajammal csodát tettek, és biztos vagyok benne, hogy amíg kapható váltó samponként és pakolásként mindig jelen lesznek a polcomon. A sampon alaposan tisztít, kíméletesen. A hajpakolás pedig elképesztően puhává és hidratálttá varázsolja a hajamat. A közelgő ünnepekre való tekintettel csodálatos ajándék lehet bármelyik szerettünknek vagy akár saját magunk számára is. 


Nincsenek megjegyzések