Újdonság a polcomon | Avon Scent tutti frutti EDT

 Az Avon Scent Mix illatcsaládja három új illattal bővült és a leírás alapján a tutti frutti nevet viselő, csodálatos napsárga színben pompázó üvegcse keltette fel a figyelmemet. 

A Scent Mix illatcsalád jellemzői, hogy nagyon olcsóak, és egyszerű illatpalettával bír. A tutti frutti esetében sincs ez másként, és nem is számítottam kirobbanó illatorgiára, de hétköznapokra tökéletes választás. Mielőtt még belemennék a részletes illatelemzésbe, pár szóban megemlíteném, hogy az üvegcsén csak egy kis pöcök található kupak helyett. Doboz nélkül is biztonságban magunkkal tudjuk vinni, illetve elfér egy neszesszerben is a kis mérete végett.

Nagyon szeretem az édes, rágógumi illatokat magamon, szóval kíváncsian vártam, hogy mennyire lesz szirupos. Főbb illatjegyei a málna, a jázmin és a vattacukor.

Első fújásra inkább gyümölcsös illatot érzek a bőrömön, amelyet nem feltétlenül mondanék málnának, de határozottan édes gyümölcsös, de számomra még mindig nem a geil kategória. A jázmin rajtam abszolút nem érződik és a vattacukor sem olyan töményen van jelen, mint amennyire szeretném, illetve szeretem magamon. A tartósságával abszolút elégedett vagyok, 6-8 órán át intenzíven érzem a csuklómon.Összességében egy igazán tavasz csalogató illatról van szó, amely inkább tinilányok korosztályához tudom elképzelni. Ez egy egyszerű, gyümölcsös, édeskés aroma, semmi különleges. Abszolút hétköznapokra vagy otthonra való illat. Az ára 1500 forint környékén mozog, ár-érték arányban abszolút megéri rá befektetni. 

Nincsenek megjegyzések