2021 | Notino rendelés

Néhány héttel ezelőtt leadtam egy rendelést a Notino webshopjában, és gondoltam megosztom veletek, hogy milyen újdonságokra tettem szert. Lesz itt haj, illat, smink és testápolási termék is. 

Az Elseve Dream long hajápolóiról még nem volt szó a blogon, pedig már a második kör sampont veszem. A Garnier Fructis Watermelon Hair Food maszkja újdonságnak számít a márkánál. Szeretem ezek a Hair Food termékeket, és a hajamra leginkább a dinnyés való a leírás alapján. Egyelőre nem próbáltam, de kíváncsian várom milyen hatása lesz. 
Két parfümöt rendeltem a The Library of Fragrance-tól, az egyikről olvashattatok már posztot, a másikról pedig majd hozom a bejegyzést, amikor aktuális lesz hozzá az időjárás. 
A Palmer's termékeiről korábban hallottam már, illetve sok bejegyzést olvastam, és nagyon sokan szeretik őket. Az életmódváltásom és a nagy fogyás miatt muszáj valamilyen kiegészítő testápolót használni, amely lehetőleg feszesíti a még menthető területeket, illetve segít a gyorsabb bőrregenerációban. Egyelőre nem próbáltam ki, de reménykedem abban, hogy használni fog valamit. Szükségem volt egy mindennapi púderre, így esett a választásom a Maybelline Fit Me! Matte+Poreless kompakt púderjére, valamint szintén a márkához tartozó szem alatti korrektorra.


Az utolsó két termék pedig egy arckrém a Biodermától. Az orrom környékén megjelentek apró piros kis foltok, ezért esett a választásom a Sensibio AR arckrémjére. Még nem használom elég ideje ahhoz, hogy határozott véleményt tudjak mondani, de lesz róla teszt néhány hét múlva. 
Az ecsetmosáshoz mostanában lelkierőt kell gyűjtenem, úgyhogy gondoltam megkönnyítem a dolgomat és két ecsetmosási időt kicsit kitolom a Makeup Revolution ecsettisztító sprayjel. Már egyszer használtam és meglepően jól tisztít, de kell még pár alkalom ahhoz, hogy határozott véleményem legyen róla. Természetesen poszt formájában lesz majd róla szó a blogon.


Amennyiben van kedvetek kommentben megoszthatjátok velem, hogy Ti milyen szépségápolási termékeket vásároltatok az elmúlt hónapokban. 

Nincsenek megjegyzések