Újdonság a polcomon | Avon NutraEffects deep clean micellar vater

 Az Avon NutraEffects termékcsaládja egy micellás vízzel bővült, amely nem csak mélyen tisztít, hanem a sminktől is megszabadít a leírás alapján. Volt a márka jóvoltából szerencsém kipróbálni a NutraEffects Deep Clean micellás vízét, amelyről megosztom veletek a tapasztalataimat, hátha ki szeretnétek próbálni. 

A csomagolás a NutraEffects termékcsaládra jellemzően minimalista, ugyanakkor a duókróm felirat feldobja a megjelenését. A tubus kiszerelése 400 ml-es, amely elég nagy adag. Az adagolása szűkített kupakkal ellátott adagolót kapott. 


A leírás szerint érzékeny bőrűek is használhatják, kíméletesen távolítja el a sminket és a bőr a napi szennyeződésektől. Tisztít és nyugtat, valamint a pórusokat is tisztán tartja. A algakivonattal és E-vitaminnal táplál. Illat és alkoholmentes. 
A sminkem általában két lépésben mosom le, ez attól függ, hogy minimális sminket tettem fel aznap vagy erősebbet. Ha erősebbet akkor előtte az Avon géles micellás lemosójával és egy lemosó szivaccsal távolítom el a smink nagy részét, majd végső lépésként a képen szereplő micellás vízzel még áttörlöm az arcomat és a szememet egy vattakorong segítségével. 
Amikor csak alapsminket teszek fel, akkor bőven elegendő a Deep Cleant használni. Valóban leszedi az összes sminket az arcomról, a bőrömet nem csípi, nem irritálja, nem húzódik utána. Egy dolgot viszont észrevettem, hogy a szemem környékén óvatosan kell vele bánnom, mert csípi néhány esetben. 


Összességében a NutraEffects termékcsalád egy szuper taggal bővült, amely valóban eltávolítja a sminket, kíméletes a bőrhöz, alaposan tisztít, nem hagy maga után feszítő érzést. A sminket könnyű vele eltávolítani, de a szemkörnyékét óvatosan érdemes áttörölni vele, mert szembe kerülve csíphet. Kevés mennyiség elég belőle, tehát napi használat mellett sem fog hamar kiürülni a 400 ml-es tubus. Ár-érték arányban az egyik legjobb micellás víz, amelyet az utóbbi időkben használtam. 

Nincsenek megjegyzések