Zsákmány | X Beauty Group körömlakkok és egyéb XBG termékek

Néhány héttel ezelőtt leadtam egy X Beauty Group rendelést, szükségem volt néhány kedvenc és bevált termékre, valamint néhány új lakknak sem tudtam ellenállni.

Négy krémlakkot vásároltam, árnyalat szerint: Aurora, Poetry, Brazen, Black Cherry
Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy nincsen jobb krémlakk a világon a CND lakkjainál. Szóval, ha haboztok még kipróbálni őket vagy ajándékot kerestek lakkedvelő barátnőtöknek és barátotoknak, akkor a bármelyik árnyalatot szívből ajánlom. Ráadásul 10 százalék kedvezménnyel tudjátok őket megvásárolni, ha használjátok a TITANIA10 kódot.


A CND SolarSpeed Spary-ét újra rendeltem, mert ennél jobb és takarékosabb gyorsszárítóval még nem találkoztam. Nemsokára lesz majd róla szó, egy „újratöltve” bejegyzés keretén belül, miért is érdemes újra és újra vásárolni ezt a terméket. 


Végül, de nem utolsó sorban egy régóta vágyott illatot próbáltam ki. A márka SPA vonalát nagyon szeretem több testápolót próbáltam már, és maradéktalanul elégedett voltam velük. Úgy gondoltam, hogy így télvíz idején beújítok egy vanília illatra, hiszen mint tudjátok az az egyik kedvenc aromám a hideg időben. Már használom néhány hete a Sugar Vanilla-t hamarosan érkezik róla a poszt. Nincsenek megjegyzések