Újratöltve | Bioderma Sensibo Light arckrém

A Bioderma néhány (sok) terméke állandó jelleggel megtalálható a bőrápolási polcomon. A Sensibio termékcsalád egyes darabjai a kedvenceim, ha az arcápolásról szó, vegyük például a legendás H2O micellás vizet.  


A Bioderma Sensibio Light arckrémet évekkel ezelőtt próbáltam először egy másik blogger ajánlására. Akkoriban kezdett el elterjedni, hogy minden krém az ördögtől való, amelyben van parfüm, ilyen olyan parabén stb. Természetesen ezek a bejegyzések és videók rám is hatással voltak, és akkor kezdtem el figyelni én is a tudatos bőrápolás iránt. Célzottan olyan arckrémet kerestem, amelyben nincsenek a fent említett összetevők. Az első kiürült tubus után tudtam, hogy ez a termék fixen benne lesz az arcápolási rutinomban.


A csomagolásról nem ejtenék sok szót, hiszen olvashattatok róla eleget, és szerintem Ti is tisztában vagyok vele mennyire végtelenül egyszerűek, ugyanakkor könnyel felismerhetőek a márka címkéi.
A Sensibio termékcsalád tagjai érzékeny bőrre lettek kifejlesztve. Nincsen kifejezetten érzékeny arcbőröm, de aknéra hajlamos. A leírás szerint hidratál, csökkenti az arcbőr érzékenységét, megszünteti a viszkető és égető érzést. Kiváló sminkalap, nem tartalmaz illatanyagot.
Ami miatt én mégis mindig újraveszem az az, hogy valóban tökéletesen hidratál, kevés kell belőle, azonnal beszívódik, nem ragad, nem érzem úgy, hogy lenne valami felesleges réteg az arcomon. Régebben mindig nyáron használtam, mert egy nagyon könnyed krém. Idén elkezdtem használni ősszel, és azt kell mondjam, hogy nekem tökéletesen elég ebben az időszakban is a hidratáló hatása, ha teszek alá egy lotiont vagy táplálóbb termékkel mosom le az arcomat. Amennyiben egy könnyed állagú, illatmentes és érzékeny bőrre való hidratálót kerestek akkor a Light krémet szívből tudom ajánlni. De nézetek szét a Bioderma Sensibio termékcsalád tagjai között, mert többféle problémára nyújtanak megoldást a kategória produktumai. 

Nincsenek megjegyzések