Karácsonyra hangolódva | Yves Rocher ünnepi kiadás 2020

Az Yves Rocher az egyik olyan márka, amelynek az ünnepi kiadását már szeptemberben izgatottan várom, és még nem telt el úgy év, hogy ne használtam volna valamit az aktuális kollekcióból. Idén kétféle illattal örvendeztettek meg minket az egyik az Éjféli gyümölcsök, amelynek frissítő bogyós gyümölcs aromája van, a másik a Téli alma illat, amely fűszeres, almáspite illattal rendelkezik. 
Valamint egy shea vajas állandó kínálatban lévő illat is ünnepi köntöst kapott, amelyet Varázslatos Karité néven találhattok a webshopban és a boltok polcain. 


A csomagolás idén (is) elképesztően csodásra, igazán ünnepi hangulatúra sikeredett. A kollekcióban található ajakápoló, kézmosó, testradír, tusfürdő, kézkrém, gyertya, illetve ajándékcsomagok is kaphatóak. 

Éjféli gyümölcsök Fent már említettem, hogy az Éjféli gyümölcsöknek csodálatos bogyós gyümölcs illatuk van, de nem a fanyar fajtából, hanem annál jóval édesebb és kissé dércsípte aromája van. A testradír apró szemcséket tartalmaz, amellyel a radírozás igazán kellemes, inkább masszírozó hatása van. Jól esik egy-egy fárasztó nap után átdörzsölni vele a bőrömet. 
A kézmosó pumpás adagolójával bőven elég egy fél pumpányi mennyiség egy alapos kéztisztitáshoz. Az illata ugyanolyan, mint már írtam a peeling esetében, de ez esetben tartósan megmarad a kezemen is. A habja kellemes, nem szárít, inkább hidratál. 
Szerintem az Yves Rocher gyertyák nem kapnak elég figyelmet, pedig tartós illatuk van, a kis üvegcse jelen esetben nagyon mutatós. Nem egy hisztis fajta, ráadásul egy nagy szobát is képes megtölteni ezzel a csodás piros gyümölcsös aromával.A téli alma egy kicsivel közelebb áll a szívemhez, mint a fent említett társa. Míg az Éjféli gyümölcsök, inkább évszakhoz kötött téli illat, a Téli alma nekem abszolút a karácsonyi édességek illatát hozza magával. Az adventi időszakot, ahol minden hétvégén sütünk valami finomat. 
Az illata édes, igazán fűszeres almás, de nem feltétlen az klasszikus almás pite jut róla eszembe. Annál kicsit frissebb, üdítőbb az alma jelenléte.
Az ajakápoló könnyed, kissé vizes állagú, ennek ellenére nagyon jól hidratál. Igazi táskába való darab. 
A kézkrém egy sűrűbb állagú fehér krém, amely viszonylag hamar beszívódik, de várni kell vele pár percet míg bármint megérinthetünk a használata után. Nem hagy maga után semmilyen zavaró réteget, ellenben az illata tartósan megmarad a bőrön. 
A tusfürdő a már a márka által megszokott magas minőséget hozza. Csodás illat, a habja könnyű és krémes, enyhén hidratáló hatású. Törölközés után az alma aroma hosszan időzik a bőrön, amelyet ebben az időszakban kifejezetten élvezek, jól esik benne elmerülni. Összességében idén is fantasztikus kollekcióval rukkolt elő az Yves Rocher. Ha a télhez kapcsolódó illat közelebb áll a szívedhez, akkor az Éjféli gyümölcsöket ajánlom, ha karácsonyra szeretnél hangolódni akkor a Téli almát ajánlom, de őszintén szólva, ha van rá lehetőség akkor mindkét kollekció illatát szívből tudom ajánlani. 
Továbbá karácsonyi sminkkollekcióval is találkozhattok a webshopon. Nincsenek megjegyzések