Ajándékötlet | HerbArting málnás krémtusfürdő és krémdezodor

Akik régóta olvasnak tudják, hogy az egyik kedvenc márkám a HerbArting, és nem csak magyar viszonylatban tekintve (hiszen egy magyar márkáról van szó), hanem bármelyik nagy hype-ot övező márkával felveszi a versenyt. A mai posztban egy ősz elején megjelent tusfürdőről és egy dezodorról lesz szó, amelyek bőven megállják a helyüket a tökéletes ajándék címszó alatt. 

A márka ismételten egy cuki, ugyanakkor különleges kis állatkával ellátott címkével vértezte fel a pumpás kiszerelésű Málnás Krémtusfürdőjét. 
Maga a tusfürdő egy sűrűbb joghurt állagú, amelyet bőrbe dörzsölve válik igazán lággyá, mint egy könnyed testápoló. Az illata kellemes, igazán természetes, érződik rajta, hogy nincs telenyomva parfümmel. Számomra málnás joghurt aromával bír, de Katy szerint kókusz illata van. 
Mindent (is) szeretek ebben a termékben. Az illata csodálatos, az állaga mesés, igazi élmény a használata, hidratál és ápol. Annyira jó érzés volt használni a bőrömre, hogy úgy döntöttem kipróbálom arclemosónak is, amely az egyik legjobb ötletem volt valaha! Ismét egy olyan termék a márka kínálatában, amelyet több helyre is lehet használni, ugyanolyan hatékonysággal. Úgyhogy egy idő után kiköltözött a tusfürdő az arcápolóim közé, és kizárólag arclemosásra használom, hogy minél tovább tartson, illetve az arcbőröm hálás mióta ezzel mosom meg reggel és este az arcomat. 


Többféle natúr dezodort használtam már, és bátran ki merem jelenteni, hogy a HerbArting Krémdezodor került ki győztesen. A kiszerelését mindenképpen díjazom és jó ötletnek tartom, mert a natúrdeok többségé belenyúlkálós, amely annyira még nem lenne gond, de mégis kényelmesebb ez a pumpás kiszerelés. De valamit csináltam vele, mert tönkrement a pumpája, így kénytelen vagyok ujjal belenyúlni a tubusba. 
Ettől a kis malőrtől eltekintve nagyon szeretem, mert igazán erős eukaliptuszos illata van, amely edzés után igazi felüdülés a lelkemnek és testemnek. Ráadásul az eukaliptusz fertőtlenítő hatású, frissítő hatása mellett. Az izzadást nem gátolja, de télen nem igazán szoktam izzadni, de maga ez a friss növényes illat egész napra kitart. Fürdésnél még érzem a hónaljamon és a pólómon is. 


Összességében ismételten két több, mint csodálatos termékkel ismerkedhettem meg a HerbArting jóvoltából. A tusfürdő már első használatot követően kedvencemmé vált, mesébe illő illatával, a hatása pedig csak hab a tortán. A dezodor a legjobb minőségű natúr krémdeo, amellyel valaha dolgom volt, pedig teszteltem már jó pár természetes dezodort. Nyáron mindenképpen újra beszerzem, mert kíváncsi vagyok, hogy mit tud nyújtani a melegben. 

A webshopban már kaphatóak a karácsonyi csomagok, ha szeretnétek valami igazán kényeztető élménnyel meglepni a szüleiteket, barátnőtöket vagy barátotokat, akkor nézzetek szét a webshopban és támogassátok Ti is kis hazánk legjobb manufakturáját!

Webshop: https://www.herbarting.hu/

Nincsenek megjegyzések