Ünnepre hangolódva | Vamp! Mascara All In One + Light Infusion Hightlighter

A trnd-nek köszönhetően én is részt vehetek az egyik legújabb projektjükben, amelyben a Pupa karácsonyi kollekciójával ismerkedhet meg pár szerencsés tesztelő. Az, hogy ki melyik tesztcsomagot kapta az meglepetés volt. Nagy volt az öröm, amikor a Vamp! Mascara All In One spirál és a Light Infusion Highlightert, valamint egy arany hátizsákot találtam a csomagban. 


A hármas szett egy csodás dobozban érkezett, gondosan becsomagolva. A táska kisebb méretű, igazi alkalmi darab. Pont jókor jött, mert Katy nővérem esküvőjére voltam hivatalos, és nem volt alkalmi táskám. Ráadásul a hátizsákokat jobban preferálom, mint bármi mást Szóval külön köszönet a csomagért, mert igazán nagy használt vettem a hátizsáknak. Azok a dolgok pont beleférnek, amelyek ilyenkor fontosak. 


Próbáltam már korábban Pupa termékeket, és összességében elégedett voltam velük. A spirál és a highlighter abszolút új sminktermékeknek számítottak, így kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe. Tudjátok már, hogy ha egyetlen egy sminkterméket használhatnék az életem végéig, akkor az a szempillaspirál lenne. Hiszen napi szinten használok szempillaspirált. 
A Vamp! All In One csomagolás egyszerű, semmi különleges. A kefe kialakítása hosszúkás, amellyel nagyon könnyen, és precízen lehet a festéket felvinni a pillákra. Már az első réteg tökéletes fedést biztosít, és intenzív fekete színt. Optikailag dúsít és hosszít. Tartósságával is több, mint elégedett vagyok, a nap végén is fixen a helyén van, nem pereg, nem potyog. A leírás szerint erősíti a pillákat, és segít a növekedésben. Erről még nem tudok beszámolni, de egy-két hónap használat után, majd mindenképpen említést teszek róla, akár egy másik posztban. A márka highlightereiről is sok jót hallottam már, és talán erre voltam a leginkább kíváncsi a két dekorkozmetikum közül. A csomagolás elegáns, nagyon tetszik a visszatükröződő arany felület. A tetejét felpattintva egy tükörrel találjuk szemben magunkat, amely nagyon praktikus, mert elég nagy méretű. A highlighter pedig maga a csoda! Annyira gyönyörű aranyló fénye van, hogy hirtelen eldönteni sem tudtam, hogy azonnal belenyúljak, és próbáljam ki vagy gyönyörködjek még benne egy darabig.
A préselt por tökéletesen terül az arccsonton, a szemöldökcsont alatt vagy bárhová ahová feltesszük. Nem kell belőle sok, mert kiválóan pigmentált, és gyönyörű aranyos fénnyel vonja be a bőrt. Szerintem minden évszakban megfogja állni a helyét, de valóban a karácsonyi időszakban ad egy természetes ragyogást. A tartósságára sincsen panaszom, reggel felapplikálom, és estig is ugyanolyan fényben ragyog az bőrömön, nem kopik meg csillogás.


Összességében mindkét termék nem csak kiváló ajándékötlet lehet, hanem magunkat is meglephetjük vele, hiszen az ünnepi sminkünknek szerintem ezek a termékek alapdarabjai. A spirállal könnyű gyönyörű pillákat varázsolni, a highlighternek csodás fénye van, amellyel diszkréten ragyoghatunk. A Vamp! Mascara + Light Infusion Highlighter ajándékszettet megtaláljátok a Pupa honlapján. 

Nincsenek megjegyzések