Extra téli körömápolás | X Beauty Group CND SolarOil

Elmondhatom, hogy ez már a sokadik körömápoló olajom a márkától, ezért már ideje volt annak, hogy hosszabb bejegyzést szenteljek a SolarOil-nak. 


Az olaj papírdobozban kapható, és többféle kiszerelést és mennyiséget megtalálhatunk a X Beauty Groupnál. A képen szereplő olaj 15ml-es, amely napi használat mellett is nagyon-nagyon sokáig elég. 
A leírás szerint, természetes olajakat és E-vitamint tartalmaz, amely mélyre hatol, így védve a bőrt és a körmöt. A jojobaolaj segít a bőrbe juttatni az E-vitamint, ezzel csökkentve az öregedés látható jeleit. Erős és rugalmas körmöket biztosít gyakori használat mellett, a hatását lakkozás és műköröm mellett is kifejti. 
Aki szereti a marcipánillatot annak teli találat ez az olaj, mint ahogy nekem is. Néha csak lecsavarom a kupakját és beleszagolok. Az ecsettel könnyű felvinni az olajat. Mivel napi szinten van rajtam lakk, ezért a köröm körüli bőrt szoktam olajozni, naponta egy-két alkalommal. Néha többször, attól függ mennyire van kiszáradva az adott terület. Egy-egy „mártásnyi” olaj elég mind a tíz ujjamra, utána bemasszírozom a bőrömbe, és igyekszem legalább nem fél órán át olyan tevékenységet csinálni, ami kézmosást igényel. 
Összességében a valaha volt kedvenc körömápoló termékem. Nem csak a marcipánillata vett le a lábamról, hanem a hatásával is tökéletesen elégedett vagyok. Valóban segít erősen tartani a körmeimet. Kiszáradás elleni s remekül véd, és szinte azonnal hat. Kiszereléstől függetlenül is sokáig kitart, hiszen nem kell belőle túl sok. A SolarOil-t megtaláljátok a CND webshopjában, illetve az Ó utcai üzletben. 

Nincsenek megjegyzések