Notino | Karácsonyi kívánságlista

Nem árulok el azzal újdonságot, ha azt írom, hogy a Notino az egyik kedvenc webshopom. Viszonylag gyakran vásárolok onnan, hiszen rengeteg márka termékei közül lehet válogatni. Olyanok közül is, amik itthon nem kaphatóak. A mai posztban az én három kedvenc ajándékszettemet láthatjátok, és nagyon örülnék, ha ezek közül valamelyiket a karácsonyfa alatt találnám. 

Élek-halok a csillagászatért! Kislány koromban az egyik vágyam az volt, hogy csillagász legyek. Persze nem lettem az, de hobbi szinten sokat foglalkozom az világűrrel. Amint megláttam ezt a naprendszeres fürdőbomba szettet az EP Line Nasa Solar System-től felragyogott a szemem. Sajnos a trombózis miatt még a kárfürdőzés várat magára, de ennek ellenére nagyon örülnék ennek a dobozka bolygónak. #teamnasa.

A Clarins Candy Box ünnepi szettjét már megjelenése óta nézegetem. Legfőképp az ajakolaj miatt. Kétféle kiadásban kapható, de nekem ez a Mint kiadás tetszett meg. A kozmetikai táska mellett, a box tartalmaz egy ajakolajat és egy szempillaspirált is. Lehet, hogy ezzel majd meglepem magam, mert ár-érték arányban úgy tűnik megéri. 

Tudom-tudom, a csapból is a Foreo készülékek folynak, de engem nem keresett meg a márka. A vélemények egészen egybehangzóak voltak a youtube-blog közösségben, ezért elgondolkodtam rajta, hogy talán tényleg működik. A Notino webshopjában találtam ezt a szettet, amelyben nem csak az ikonikussá vált készülék található, hanem egy ránctalanító szérum is. 

Ez lett volna az én kívánságlistám Notino verziója. Ha van kedvetek írjátok meg kommentben, melyek azok a termékek, amelyeket szívesen látnátok a fa alatt. 

Nincsenek megjegyzések