Holiday Collection 2019 | IsaDora Sparkling Nights

Az IsaDora 2019-es ünnepi kollekciója a Sparkling Nights elnevezést kapta. A kiadásban megtalálható két ragyogó, és csodás színekből álló paletta, új árnyalatú körömlakkok és szájfények, szempillaspirál és aranyló glitter liner, arany borítású púderecset, és egy multifunkciós hightlighter. A mai posztban az egyik palettát és a highlightert ismerhetitek meg közelebbről. 


Az márka palettáiról már gyakran olvashattatok, és láthattatok képeket a blogon. Tudjátok, hogy mennyire szeretem az IsaDora palettáit, és ez most sincs másként. A Golden Moments minden tekintetben ünnepi. A csomagolás elképesztően szép, és elegáns. A panban található egy tükör is, amelynek én kifejezetten örülök. A Golden Moments paletta négy csodálatos gyöngyházfényű, meleg árnyalatból áll. A színmintákat alap nélkül láthatjátok, és ahogy látjátok elképesztően pigmentált, és gyönyörű lágy hatású. Valóban egy kellemes, ünnepi hangulatú sminket lehet vele készíteni. Korábban már osztottam meg az Instagram oldalamon a palettával makeup-ot(@titaniablog). Az árnyalatok szinte maguktól siklanak fel a szemhéjra. Nagyon könnyen eldolgozhatóak, intenzívek. Minimálisan porzik, de könnyű leseperni egy ecsettel a szem alá hullott port. A színek a nap végéig intenzívek, nem kopik a fényük. Mindig használok alapot és sminkfixálót, anélkül már nem sminkkelek. 


A kollekció talán legérdekesebb darabja, a Loose Highlighting Powder, amely használható arcra, szemre és hajra. A csomagolás a púder esetében is csodálatos, és igazán ünnepi hangulatú az óarany színvilág. A kiszerelés pontosan ugyanolyan, mint a nemrég megjelent Loose púdereké, amelynek egyik darabjáról ITT olvashattok részletesen. 


A textilszűrőn keresztül adagolódik a por, amelyet bármilyen ecsettel könnyedén felvehetünk. A felesleget érdemes lerázni róla, mielőtt az arcunkra applikáljuk. Korábban nem próbáltam még ilyen highlightert, mert a leírás szerint finoman áttetsző, selymesen fénylő púder, amelyben található fémesen csillogó gyöngyházfényű részecskék. Óvatosan kell ezzel a termékkel bánni, mert valóban el lehet vele érni az áttetsző hatást, ha nem visszük túlzásba a felvitelt. A képen is láthatjátok, hogy erősen pigmentált. Ha az arccsontomra helyezem, akkor inkább fokozatosan építem a csillogást, viszont a szememre bátran merem használni. Az alapszíne rezes-arany árnyalatú, amely barna bőrön talán még szebben mutat. Nekem nagyon fehér bőröm van, de remekül mutat az arccsontomon, de óvatosan kell vele bánnom, mert ízléstelenné válhat rajtam. A kék szememet gyönyörűen kiemeli, és az extra csillogás miatt valóban ünnepi hangulatú. Porol, szóval óvatosan kell építeni, ha a szemhéjra használjuk. Tartós az arcon is és a szemhéjon is. Összességében mindkét dekorkozmetikummal tökéletesen elégedett vagyok, és már nincs is szükségem újabb termékekre az ünnepekre. A paletta bámulatosan szép, nagyon gyakran használom, amióta megkaptam. A highlighter is elképesztően szép, és egyedi színvilágú, amely valóban megadja az ünnepi sminkünk koronáját. 

Az IsaDora Sparkling Nights kollekcióját keressétek az Douglas polcain, illetve a webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések