2019 Zsákmány | Notino

Leadtam még egy utolsó rendelést tőlem magamnak karácsonyra a Notino webshopjában. Vannak már bevált kedvencek, és szereztem be pár újdonságot is. 


A Bioderma Sensibo H2O micellás vizére nagyon jó áron sikerült lecsapom, ráadásul fogyóban is van a jelenlegi, amelyet használok. 
Én használok intim lemosót minden fürdés alkalmával. Olajos formulával még nem találkoztam, de a Lactacyd márkát ismerem és szeretem is. 
Testradírra is szükségem volt, hosszas keresgélés után végül egy jól ismert márka peelingjére esett a választásom. Az Organic Shop már bizonyított számomra, és téli illatra vágytam, ezért a Body Scrub Cocoa & Sugar belga csokis illata került a kosárba. 
A Dove babáknak való samponjával az ecseteimet szeretném mosni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz hatékony, később beszámolok róla a blogon. 
A La Roche-Posey Effeclar Duo fényvédős krémjéről olvashattatok a blogon nem is olyan régen. Most a fényvédő nélküli változatot rendeltem meg. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen különbségeket fogok felfedezni a két krém között. 
Újravettem az évek óta kedvenc Borotalco stiftes kiszerelésű dezodoromat, valamint a NYX Proof It! szemhéjalapját. 
Muszáj volt valami normális és hatékony ajakradír után néznem, ezért FlosLek Laboratorium Lip Care limonádé ízű peelingjét választottam. Elég olcsó darab, ezért nem vártam tőle csodát. Nem lövöm le a poént előre, még párszor használom és majd jön egy teszt a termékről a blogra. 
A primerem is erősen fogyóban van, napokig kutattam a számomra megfelelő alap után. Nem azért mert ne szeretném a jelenlegi primeremet, hanem szerettem volna valami újat kipróbálni. Aztán szembejött velem a webshopban az Essence, és eléggé le vagyok maradva a márkával kapcsolatban, ráadásul télen plusz hidratálásra szorulok, ezért egy hidratáló változatot választottam. 


Ha van kedvetek kommentben megoszthatjátok velem, hogy milyen karácsonyi ajándékkal leptétek meg saját magatokat. 

Nincsenek megjegyzések