Újdonság a polcomon | Avon TTA wonder parfüm

Néhány nappal ezelőtt kaptam az Avon új illatát a Today Tomorrow Always parfümcsoport legújabb üdvöskéjét a Wonder nevet viselő parfümöt. 


A márka az utóbbi két-három évben csodásabbnál csodásabb illatokat kreál, amelyek nem ismétlik önmagukat. A TTA parfümöket többnyire kedvelni szoktam, de nyilván volt már olyan illat, amelyet tovább ajándékoztam, mert nem illett hozzám. A Wonder esetében erről szó sincs! Bár, amikor a kupakot levettem, hogy megszagoljam mégis mire számíthatok, az nem nyűgözött le. Kicsit csalódott voltam, de mint tudjuk az illatok a saját testünk feromonjaival és bőrével érintkezve megváltozik. Egy fújásnyi permetet szórtam a csuklómra, és azon nyomban elkezdődött az illatvarázs. 
Egy csodálatos virágos, kissé édeskés aromát éreztem első szaglásra, amely percekkel később valamiféle virágos kertté változik a bőrömön. 


A főbb illatjegyek a narancsvirágrügy, a bergamott és a cédrusfa egyvelege alkotja. Az üveg kifinomult, és igazán elegáns, minőségi hatást kelt, ahogy már megszokhattuk. Mostanában sokkal lágyabb és nőiesebbek az Avon üvegei, jó rájuk nézni, akár dekorációnak is használhatjuk a polcokon. 
A tartóssága 6-8 órán át érezhető, ugyanakkor az általam igencsak kedvelt virágoskert illat, viszonylag hamar csillapodik, és a bergamott aromája dominál a bőrömön.

Összességében egy csodálatos, igazi tavaszillattal burkolhatjuk be magunkat a Wonderrel. Mindennapos használatra tökéletes, de esti programokon is megállja a helyét. A tartóssága számomra, és az én bőrömmel érintkezve tartósnak mondható. Amennyiben egy valóban igazi tavasz hangulatot árasztó parfümöt kerestek, és van rá lehetőségetek próbáljátok ki a TTA Wondert, nem fog csalódást okozni. Nincsenek megjegyzések