Parfüm | Avon Far Away Splendoria

Szeptember beköszöntével előkerülnek a kuckózós, fűszeres és telt illatok. Az Avon Far Away illatcsaládja egy újabb taggal bővült, amely a Splendoria nevet viseli. Ez egy tipikus őszi aroma, amely tökéletes kiegészítője a kötött pulóvereknek. 


Mielőtt az illat leírásba belekezdenék, a külcsínről szeretnék pár mondatot ejteni. Őszi mély lila színű, kerekded formájú üvegcsét álmodtak az alkotók a Splendoriának, egy kevés betűvel kiegészülve. 
A Far Away új üdvőskéje virágos-orientális-fás illatkategóriába tartozik. Leírás szerint fehér oud (agar-fa más néven), szilva, fehér gardénia és vanília fúziója alkotja. A már megszokott őszi fűszerek helyett, virágos és üde aromákat egészíti ki a vanília édessége, amelytől valóban inkább őszi illat, mint tavaszi vagy nyári. Tartósságával tökéletesen elégedett vagyok, reggel befújom vele magam, és délután még mindig érezni a visszajelzések alapján. A parfümöt kiegészíthetjük egy ugyanolyan illatú testápolóval is, amely nem csak hidratál, de önmagában is csodálatos aromával vonja be a bőrt. Valamint tartósabbá, kicsivel virágosabbá teszi a parfümöt, az én testillatommal érintekzve.
Összességében ismét egy csodás őszi illattal örvendeztetett minket a márka, amely annyiban eltér a szokásos őszi parfümillatoktól, hogy mély és testes, ugyanakkor virágos attitűdje miatt lesz egyedi, ugyanakkor tipikus kuckózós aroma. Ha egy új illatra vágytok, és ti is szeretitek a meleg-virágos parfümöket, akkor próbáljátok ki a Splendoriát.

Nincsenek megjegyzések