Avon júniusi újdonságok

Már javában június közepén járunk, és ezzel együtt a nyári meleg is megérkezett. Szerencsére még nincsen forróság, kellemesen el lehet tölteni az időt a szabadban. A smink sem olvad még le az arcomról, így bátorkodtam két sminkterméket is kipróbálni az Avontól. 


A Senses termékcsalád egy új nyári illattal bővült, amely a Flamingo Sunset nevet viseli. A címkéje számomra rendhagyó, nem szokott a márkának ilyen jellegű matricája lenni, de tetszik az új koncepció. A tusfürdő színe olyan, mint a flamingók tollazatának, igazi nyári darab. 
Nem csak a színvilága illeszkedik a nyári hónapokba, de az illata is tökéletesen illeszkedik az előttünk álló meleg időszakra. Gyümölcsös-virágos illatjegy alkotja, mint az ananász és a frangipáni virág. A tusfürdő gélállagú, vízzel érintkezve krémes habja lesz, amely nem szárítja a bőrt. Alaposan és kíméletesen tisztít, mindennapi használatra kiválóan alkalmas. Az illata néhány órán át megmarad a bőrön.A Supershock Volume Loader szempillaspirál vízálló, így a forróság idején sem kell teljes mértékben nélkülöznünk a sminkünket. Általában használok spirált még a legnagyobb melegben is, ezért örültem, hogy júniusi újdonságok között kapott helyet egy vízálló termék. Az utóbbi egy-két évben kizárólag Avon spirált használok, nagyon meg vagyok elégedve velük, ellenben a Volume Loader egy kicsit csalódás a többihez viszonyítva. A keféje sem az én szempillámhoz lett kitalálva, nem szeretem, amikor ilyen nagy hézagok vannak a sörték között, valamint sörték hosszúságával is akad nehézségem, számomra rövidek, így nem tudom felívelni a pillákat. A pigmentáltsága szerintem jó, szép feketék lesznek tőle a pilláim, viszont túl átlagosak. Ilyen szokott lenni a szempillám, amikor a kozmetikus befesti. Vízálló, így a lemosása kicsit több időt vesz igénybe, mint egy átlagos spirálé. A tartóssága rendben van, nem potyog le a szemem alá a nap végén sem. A szemöldökre való produktumaival is több, mint elégedett vagyok, jelenleg csak az Avontól vannak sminktermékeim a szemöldökömre. Szőke hajhoz való, világos barna ceruzát választottam, amely tökéletesen illeszkedik az arcomhoz, és a szemöldököm színéhez. A ceruza megoldásnak köszönhetően könnyedén ki lehet tekerni a szemöldökszínező részt, amelynek ferdén vágott részével könnyedén meg tudjuk rajzolni a szemöldökünk ívét. A ceruza puha, így nem kell rányomni a szemöldökünkre, szépen fel lehet építeni a szemöldök színét. Tartós, hosszú órák elteltével látszik egy minimális kopás. Könnyedén el lehet távolítani sminklemosóval.


Összességében most úgy érezem, hogy nem volt annyira erős a felhozatal, mint az előző hónapokban. A tusfürdőnek nagyon kellemes illata van, igazi nyári darab, és hozza a Senses termékcsaládtól már megszokott minőséget. A spirál nem lett a kedvencem, de el fogom használni, illetve a szemöldökceruza sem a legjobb, vannak sokkal, de sokkal jobb ceruzái, spirálja vagy púder alapú termékei a márkának, de ettől függetlenül érdemes vele tenni egy próbát, hiszen ár-érték arányban bőven megéri. 

Nincsenek megjegyzések