Újdonság a polcomon | Bottega Verde termékek

Hosszú hetek óta használom a Bottega Verde néhány termékét, amelyet a márkától kaptam. A Bottega Verde Olaszországban egy családi vállalkozásként kezdte, amely ma már több országban van jelen natúrkozmetikumaival. A termékskála igen színes, megtalálhatóak testápolási és hajápolási termékek, de válogathatunk az különböző illatok közül, amelyek a lakásunkat teszik még otthonosabbá. A posztban két termékről esik szó, név szerint az Estratti di bellezza  sminklemosó gélről, valamint a Vaniglia Nera testvajról. 


Sminklemosók tekintetében is válogatós vagyok, mert sokszor viselek erősnek számító sminket. Ezért fontos számomra, hogy természetes összetevőket tartalmazzon egy lemosó, valamint legyen kíméletes, és hatékonyan oldja le az erős sminket is. 
A termékek csomagolása számomra letisztult, kellemes színvilággal és ízléses címkével. A sminklemosó pumpás kiszerelésben érkezik, amellyel nagyon könnyedén tudjuk adagolni a terméket. Nagyjából egy-két pumpálásnyi gélkrém elegendő szokott lenni egy az átlagosnál erősebb smink lemosásához. Körkörös mozdulatokkal bemasszírozom a gélt, majd hagyom hatni egy bő percig, és csak utána kezdem el letörölni a vizes sminklemosó szivacsommal. Könnyedén, kíméletesen és gyorsan el tudom vele távolítani a sminket. Gazdagabb állagú gél, ezért egyáltalán nem szárítja a bőrömet, nem hagy maga után kellemetlen érzést lemosást követően. A sminket maradéktalanul el tudjuk vele távolítani. Biztonság kedvéért szoktam használni micellás vizet a gél használatát követően, de semennyi sminkmaradvány nem marad a vattakorongon. A legmakacsabb és legfeketébb szempillaspirállal is megbirkózik, bár nem mondom igényel némi türelmet az eltávolítása. Nem csíp, nem irritál semmilyen negatív dolgot nem tapasztaltam a használatakor. Kellemes virágos pézsma illata van. 


A Vaniglia Nera testvaj, azonnal felkeltette a figyelmemet, bizonyára sokan tudjátok már, hogy mennyire odavagyok a vaníliaillatért. A leírás szerint rendkívül krémes és tápláló testvajról van szó, amely méhviasz és mandulaolaj tartalmának köszönhetően puhává, és hidratáltá varázsolja a bőrt.
Mostanában elég száraz a bőröm mindenhol, úgyhogy elkél a napi szintű hidratálás. Nagyon kevés elég a testvajból, nagyon sűrű, igazán telt krém. Megfelelő mennyiséget eltalálva könnyedén a bőrbe dolgozható, amelynek kell hagyni időt a feszívódásra, szóval érdemes ezt egy „énidő” keretén belül használni. Miután a bőrbe szívódott azonnal érzem a hidratáló és bőrpuhító hatását, szőrtelenítés után pedig nyugtatja a bőrt. Az illata meglepő volt számomra, mert vaníliás süteményre számítottam, ellenben egy igazán dögös, tüzes és fűszeres aromáról van szó, amely erőteljesen érződik, nem érdemes parfümöt használni, mert túldominálja azt.


Összességében mindkét produktummal több, mint elégedett vagyok. A sminklemosó abszolút a kedvencemmé nőtte ki magát, hiszen amellett, hogy hatékonyan leoldja az erős sminkeket is, hidratálja a bőrömet, igencsak kellemes a használata. A testvaj egy gazdag állagú, kellően hidratáló testápoló, amelynek különleges illata igazán egyedéve teheti megjelenésünket. Ár-érték arányban is elégedett vagyok a Bottega Verdével. Amennyiben Ti is szeretnétek kipróbálni a márka termékeit, a linken ki tudjátok választani a számotokra szimpatikus kozmetikumokat vagy tegyetek egy próbát a posztban szereplőkkel.

Webshop: https://bottegaverde.hu/

Nincsenek megjegyzések