Játékfelhívás, a Kreatív Ajándékkal!

Sziasztok, Lányok!

Egy nagyon egyedi játékra hívnám fel a figyelmeteket, a http://www.kreativajandek.hu/ jóvoltából.
A szabályokat a tovább gombra kattintva tudjátok elolvasni:


A játék neve: 
A kreativajandek.hu páros kulcstartóinak kreatív dekorálása.

A játék leírása:
Aki szeretne részt venni a játékban, az küldjön egy e-mailt az info@kreativajandek.hu címre, és jelezze részvételi szándékát. Mindenki aki jelentkezik, az 2015. április 11-én a Blogtalálkozón (Westend) kapja meg a kulcstartókat. Mindenki 2 figurát kap: fiú-lány, vagy fiú-fiú vagy lány-lány. Aki nem jelzi milyen összeállítást szeretne az automatikusan fiú-lányt kap vagy azt amiből még van készleten. A feladat, hogy a figurákat a lehető legkreatívabb módon kell dekorálni. Bármilyen technika megengedett! Örülnénk ha egy-egy szakma megjelenne  a figurákon (pl.: szakács -fiú és légiutaskísérő-lány) vagy ha egy menyasszonyt és főlegényt jelenítenétek meg de természetesen lehet pöttyös vagy csíkos stb. is.
Az alkotásról készült (jó minőségű) képet töltsétek fel a kreativajandek.hu Facebook oldalára, vagy küldjétek el email-ben a fenti címre legkésőbb 2015. április 20-ig.

Zsűri:
Az alkotásokat DJKaty és Edit a kreativakandek.hu-tól fogja értékelni. Eredményhirdetés: április 24.

Nyeremény:
A nyertes bármit választhat a páros kulcstartóink közül (kivéve a plexi termékeket): http://www.kreativajandek.hu/csaladi_kulcstartok_90/emberalakos_kulcstartok_123/paros_fali_kulcstartok_131
Ezen túl mindenki, a játékban részt vevő és képet feltöltő, kap egy 25%-os kedvezményre jogosító kupont bármely termékünkre.
Azzal, hogy feltöltöd vagy elküldöd a képet az alkotásodról, beleegyezel abba, hogy azt a kreativajandek.hu webáruház használja és megjelenítse az oldalán. Aki hozzájárul annak a nevét is feltüntetjük a fotója mellett.

Jelentkezni lehet :

2015. április 9-ig az info@kreativajandek.hu email címen. Ha személyesen nem tudsz eljönni a blogtalálkozóra, a barátnőd viszont igen, akkor is jelentkezhetsz. Ebben az esetben a barátnődnek adjuk oda a Te kulcstartóidat, aki eljuttatja neked. Egy lány legfeljebb 1 másik lánynak viheti el a kulcstartóját.

Katy bejegyzését: ITT olvashatod!

Játékra fel! Én már jelentkeztem! És Te? :)
Csodás napot!

Nincsenek megjegyzések