Újdonság a polcomon | Avon dekorkozmetikumok

Az Avon júniusi katalógusában megújult sminktermékekkel is találkozhattunk, valamint jó néhány újdonság is megjelent, mint a bejegyzésben szereplő Lash Genius szempillaspirál. A posztban szereplő termékek kaphatóak a júliusi katalógusban, valamint akár online is megrendelhetitek őket.


A márka ikonikus bronzosító és pirosító gyöngyeit sokatok számára nem kell bemutatnom, de azt nem tudom, hogy eljutott-e hozzátok a hír, de teljesen megújultak ezek a gyöngyök. Jómagam évek óta használom az előző szériához tartozó bronzosítót. Bátran ki merem jelenteni, hogy életem bronzostója, és nagyon kíváncsi voltam arra, hogy miben lesz más az új kiadás. 
A bronzer és a pirosító két-két árnyalatban kapható, amelyek a cool és a medium nevet viselik. 
A csomagolás nem sokban tér el a korábbi változattól. A felirat valamint az alsó tégely színe változott, számomra ez tökéletesen megfelel. A bronzosítót és a pirosítót is cool árnyalatban kértem. Képek alapján úgy tűnt, hogy a medium inkább sötétebb bőrhöz passzol, sokkal intenzívebbnek tűntek a színek, míg a cool a világosabb bőrhöz, mivel elég fehér bőrű vagyok, így a cool árnyalatok tökéletes választásnak bizonyultak. 
A tégelyben lévő gyöngyök különböző méretűek lettek, valamint az árnyalatok között sokkal nagyobb az eltérés. Míg az előző kiadásban erőteljesen kellett az ecsettel felvenni a színt, és építeni kellett, a megújult kiadás esetében elég csak belemártani a sminkecsetet és már lehet is felvinni az arc megfelelő részeire. Gyönyörűen pigmentált, szépen és egyenletesen terül, egyáltalán nem kell építeni. A cool árnyalat valóban egy kissé enyhébb tónust ad az arcnak, de a szőke hajamhoz és a kék szememhez bármilyen sminkkel tökéletesen passzol. Legyen akármekkora hőség a bronzosító használatáról nem tudok lemondani. A tartóssága szuper, fixálás nélkül is ott marad a nap végéig, ráadásul edzeni is szoktam sminkben, és ugyanúgy a helyén marad.


Néhány éve kizárólag Avon spirált használok, vannak újra vevős kedvenceim, de nyitott vagyok az újdonságokra is, így volt a Lash Genius Multitask & Multiply esetében is. 
Csomagolás tekintetében az óarany árnyalat exkluzív hatást kölcsönöz a terméknek, nagyon jól harmonizál a matt tubus a fényes kupakkal.
Maga a kefe kicsit teltebb a megszokottnál, a sörték vége kifelé áll, a könnyebb spirálozás érdekében. A sörték viszonylag sűrűn helyezkednek el, az én viszonylag sűrűbb és hosszabb szempillámhoz tökéletes ez a kialakítás. Minden spirált két rétegben használok, ahogy a Genius esetében is. Intenzív fekete pillákat varázsol, valamint kiemeli azokat, optikailag sűrűbbnek és hosszabbnak tűnnek a pillák. Egész jó bírja a meleget, a szemem alá potyogni csak a 14 órás műszakom vége felé szokott, egyébként egy átlagos napon a helyén marad. Lemosása megfelelő mennyiségű és minőségű lemosóval könnyedén eltávolítható.
Nincsenek megjegyzések