Ajánló | Ajándékötletek férfiaknak

A férfiak nagy százalékának igencsak nehéz ajándékot vásárolni legyen szó bármilyen ünnepről. Én is mindig megszenvedem, és gyakran kutatom az internetet hasznos posztok után kutatva. 

Amivel eddig sosem lőttem mellé az a borotva és az ahhoz tartozó kellékek. Jómagam is Gillette márkára esküszöm, és ha szőrtelenítés, akkor a férfiaknak is Gillette-től vásárolok valamit. Személyes kedvencem a Gillette Fusion borotva, amelynek a nyele hosszú-hosszú évekig használható a nyele, és a hozzátartozó pengét is néhány hónapig tudom használni. Az általam ismert férfi barátok is nagyon szeretik a márka pengéit, mert valóban tükörsimává teszi a bőrt, akár hab használata nélkül. Viszont mások tapasztalatai alapján erős szőrzet esetén érdemes borotvahabot használni. Személyes tapasztalatom is van a Gillette borotvahabokkal, sokkal jobban siklik a bőrön a penge, valamint a megvágás esélye is csökken, amikor használom, valamint hidratálja és puhítja a bőrt. 

Ha van olyan férfi rokonotok, barátotok akiknek drágább árkategóriájú, ugyanakkor hasznos ajándékot szeretnétek adni, akkor a Braun Series X XT5200 szőrnyíró szett egy remek választás lehet. Ez a készülék szakáll és test szőrtelenítése alkalmas. 
És ha már szakáll nyírás akkor azt ápolni is kell különböző olajokkal, szakállra való samponokkal, esetleg arcápoló készítményekkel. Továbbá, aminek még örülni szoktak az általam ismert férfiak, azok a különböző hajformázó készítmények, mint például az agyagos waxok, hajzselék, illetve hajlakkok. Kiegészítő ajándékként érdemes lehet ilyenkor egy olyan szettet összeállítani, amiben van sampon és kondicionáló, hiszen a férfiak általában kevés időt és eszközt fordítanak a wellness élményre. 

Nincsenek megjegyzések