Újdonság a polcomon | Avon Precious Earth kollekció

Néhány héttel ezelőtt kaptam az Avontól egy csodás és kreatív csomagot, amelyben szuper újdonságok lapultak a Precious Earth kollekcióból. Ez az izgalmas őszi kiadás négy különböző termékből áll, de több árnyalat közül választhatunk. A mai posztban ebből a kollekcióból három termékkel ismerkedhettek meg közelebbről.


Hat csodás szín közül választhatunk a szemhéjstiftek közül. Mindegyik árnyalat metálfényű finissel rendelkezik. A képeken a Ethereal Skies elnevezésű szemfestéket láthatjátok, amely egy csodás pezsgő árnyalat. 
Mielőtt belemennék a részletekbe, muszáj a csomagolásról szót ejtenem. Elképesztően gyönyörű ez a dizájn, emlékeztet a Földön található összes gyönyörű árnyalatú kőzeteire, hullámaira, magára a csodás bolygónkra. 


A stift csomagolása és kialakítása is teljesen rendben van, a kupak olyan színű, amilyen a termék. Nagyon egyszerű a használata, lealapozott szemhéjra érdemes felvinni. Én úgy szoktam, hogy a szemem egy részére felviszek belőle, majd az ujjammal egyenletesre ütögetem. A pigmentáltsága kiváló, a mennyiségtől függően érhetünk el vele igazán metálos és feltűnő hatást, de lágy és természetes finist is könnyen készíthetünk magunknak. Lehet önmagában is használni (én így szoktam), de más árnyalatokkal keverve is jól működik, egész jól satírozható. 

Amikor új sminkkollekció kerül bevezetésre garantált néhány új rúzs árnyalat is. A kollekció négy igazán őszies, vöröses színekből álló igazán különleges kialakítású ajakra valót találhatunk. A rúzs formája háromszög, amellyel nem gondoltam volna, de egész könnyen lehet az ajkakat megszínezni. A finis matt, és lerobbanthatatlan az ajkakról, még evés után is a szín elég intenzíven látható. A képeken a Desert Rose nevű árnyalatot láthatjátok. Kényelmes formula, nem szárít, pigmentált és jó érzés viselni. Végül, de nem utolsó sorban a Pro Colour vonal bővült különleges árnyalatú, igazán őszies lakkokkal. Nagyon-nagyon szeretem az Avon lakkjait, mert ár-érték arányban abszolút megérik (sokszor van rájuk akció) tartósak, pigmentáltak, különleges árnyalatokkal is találkozhatunk, mint például a Solar Amber
 


Sajnos a fotók nem adják annyira jól a valódi csillogását a lakknak, de arany és rezes pelyhekkel van tele a sötét narancsos alap. Gyönyörű, ahogy megcsillan rajta a napfény, és nem éreztem soknak az összes körmömön viselni. A tartóssága csillagos ötös, mint mindig. A képen három vékonyabb rétegben láthatjátok. 
Összességében egy igazán különleges kollekcióval rukkolt elő a márka, amellyel az őszre tökéletesen lehet hangolódni. A szemhéjstift gyönyörűen mutat a szemhéjon, tartós, könnyen eldolgozható és pigmentált. A rúzsról is csak pozitívan tudok nyilatkozni. Furcsa elsőre a háromszög forma, de precízen lehet vele rúzsozni. A matt finis ellenére nem szárít, kényelmes viseletet biztosít, és jól bírja az evést-ivást. Az Solar Amber egy egyedi árnylatú lakk (még az én készletemben sincs hasonló), amely emlékeztet az őszi avar színeire. 

Nincsenek megjegyzések