Featured Slider

2018 | Tavaszi kívánságlista

Újabb évszak köszöntött be, habár elég szeszélyesnek mondanám a jelenlegi helyzetet. És ha már naptárilag itt a tavasz, akkor ideje egy kívánságlistának is. 

Tavaszra hangolódás | Naomi Campbell Bohemian Garden

Március közepe táján, azt hiszem elmondhatjuk, hogy most már szomjazunk a tavaszra, kaptunk is belőle egy kis kóstolót nem olyan rég. Ezért ideje körbe venni magunkat csodás virágos-gyümölcsös, friss jegyekkel. A Naomi Campbell Bohemian Garden kiváló választás lehet az elkövetkezendő melegebb időszakra. 


Újdonság a polcomon | Avon True Ultra Volume szempillaspirál

Szempillaspirálból sohasem elég. Számomra a Nr. 1 sminktermék! Spirál nélkül el sem tudom képzelni a szemeimet, gyakran előfordul, hogy csak a pilláimat emelem ki. 
Az Avon márciusi újdonságaként került bevezetésre a True Ultra Volume szempillaspirál, amely többek közt dús hatást ígér. 

 

2018 | Born Pretty Store újdonságok és manikűrök II.

Nemrég érkezett meg a BornPrettyStore tesztcsomagja, amelyet igencsak vártam, az újdonságnak számító holografikus lakk miatt. De nem csak körmös dolgok kerültek a csomagba, hanem egy ecsettisztító szilikonpad is. 


Újdonság a polcomon | HerbArting arc -és testápolás

A HerbArting megálmodója Szabó-Vida Zsófia már gyerekként hordozta magában a kencekészítés művészetét. Oklevelét a témában 2010-ben szerezte meg és onnantól kezdve nem volt megállás. A mai napig kézzel és szeretettel készülnek kozmetikumai, bio alapanyagokból.


2018 Zsákmány | Február

Február rövid hónap lévén sem hozott sok újdonságot az életembe. Persze az elmúlt hónapban is igyekeztem tudatosan vásárolni, így a legszükségesebbek szerepelnek a mai posztban. 


Izzadásgátlás | Dove go fresh dezodorok

Egy korábbi posztban már írtam Nektek az izzadás folyamatáról és arról, hogy miért is „jó”, hogy izzadunk. A mai posztban a Dove izzadásgátló sprayit veszem górcső alá, hiszen hamarosan itt a tavasz, ilyenkor még jobban érdemes figyelni a higiéniára. 


Szőrtelenítés | Panasonic epilátor

Epilálás. Évekig levert a víz, amint meghallottam ezt a szót. Több, mint 10 éve próbáltam ki az epilátort, akkoriban nem sok márka forgalmazta ezeket a készülékeket. Az állandó borotválás már nagyon unalmas volt és időigényes, ezért minden vágyam egy epilátor. Amikor megkaptam nagyon örültem, és már alig vártam, hogy végre véget vethessek az állandó borotválkozásnak. 
Nos, az első találkozásom az epilátorral egyben az utolsó is volt, hiszen rettenetesen rossz élménynek életem meg. Kibírhatatlan volt a fájdalom, ráadásul nagyon csúnyán begyulladt a lábam, alig tudtam ráállni úgy égett. Megmondom őszintén félve próbáltam ki a Próbakő által kapott Panasonic epilátort a rossz élmények hatására, de reménykedtem benne, hogy több, mint egy évtized alatt a működésük finomodott.Tavaszváró | BodyBoom gyümölcsös kávézacc testradírok

Az utóbbi idők tapasztalatai alapján úgy látom, hogy előtérbe kerülnek a természetes alapú kávés testradírok. A BodyBoom 2017-ben jelent meg Magyarországon, de számos európai országban jelen vannak termékeikkel. A BodyBoomot nem csak kávé alapú peelingjeikről érdemes megjegyezni, hanem testápolóiról és agyagos maszkjairól, valamint igazi csajos wellnesskellékeiről is. 


Újdonság a polcomon | Narüko hidratáló szérum rózsával és hialuronsavval

Nemrég érkeztek a Szépségcenter webshopjába a Narüko újdonságai, többek között a címben szereplő hidratáló szérum is. A Narüko márkáról csak annyit tudtam, hogy szintén szintén tajvani márka, mint a Neogence. Korábban még nem próbáltam Narüko termékeket, ezért kíváncsian és izgalommal telve építettem az arcápolási rutinomba ezt a szérumot.