Kategóriák

2017. december 17., vasárnap

Ünnepváró Ziaja kozmetikumokkal

A Ziaja Cupuacu illatával még tavasszal ismerkedtem meg a sajtóeseményen és azonnal a szívembe lopta magát. A Cupuacu fa tudni kell, hogy az amazonasi esőerdőben őshonos nagy levelű kakaófa. A cupuacu vajat a terméséből vonják ki, amelynek állaga lágyabb a kakaóvajénál. Maga gyümölcs, a bennszülettek első számú élelemforrása, amelynek mérete egy kisebb sárgadinnyéhez hasonló. A cupuacu vaj telített és telítetlen zsírsavakban gazdag, antioxidáns és természetes UV szűrőt tartalmaz. 


2017. december 14., csütörtök

Ünnepi kiadás | Yves Rocher Meseerdő gyümölcsei és Hófehér vanília

Tíz nap múlva Szenteste, én pedig már teljesen átszellemülten várom az ünnepeket. Ebben az átszellemülésben nagyon sokat segítenek a téli kiadású kozmetikumok. Jelen esetben az Yves Rocher limitált kiadású Meseerdő gyümölcsei és Hófehér vanília nevet viselő kollekció. 


2017. december 12., kedd

ILNP Lights Out

Az idei őszi ILNP kollekcióból két lakkal leptem meg magam. A Close Knitról már láthattatok bejegyzést, ma pedig a Lights Out árnyalatról lesz szó. Nem igazán tudom megmondani, hogy mi fogott meg ebben a lakkban, mert van benne zöld, amelyet nagyon nem szeretek lakkokban magamon. Talán az elnevezés miatt éreztem azt , hogy nekem KELL, valamiért a Linkin Park jut róla eszembe. 2017. december 11., hétfő

Limitált kiadás | Bettina Barty unikornis hab - és tusfürdő

A következő bejegyzésben az unikornisimádó társaimhoz szólok. Amint megláttam Notino webshopjában a limitált kiadású Bettina Barty tus- és habfürdőjét, azonnal a virtuális kosaramban landolt. Utána már csak annyi dolgom volt, hogy várjam a futárt. 


2017. december 4., hétfő

2017 | Karácsonyi márka ajánló

Már csak 20 nap van Szentestéig nem tudom Ti, hogy álltok az ajándékokkal, de én nagyjából mindent beszereztem. Ezzel a poszttal most azoknak szeretnék segíteni, akik még keresik a megfelelő ajándékot kozmetikumok terén. Olyan márkákat ajánlok Nektek, amelyekben megbízom és úgy gondolom, hogy remek és hasznos ajándékok kerülhetnek általuk a karácsonyfa alá.

Kép:pixabay

2017. december 3., vasárnap

Bettina Barty Botanical Rise Milk & Vanilla kétfázisú habfürdő

Amibe van vanília annak már nyerő ügye van nálam. Így nem volt kérdés, hogy beugrik a virtuális kosaramba egy Bettina Barty féle rizstej és vanília illatú kétfázisú habfürdője a Notino webáruházból.

2017. december 2., szombat

2017 | Novemberi zsákmány

Novemberben szuper akciókkal találkoztam a boltok polcain és különböző katalógusok oldalain, szóval elég nehéz volt bárminek is ellenállni. Az elmúlt hónapban karácsonyi/téli hónappal kapcsolatos termékeket vásároltam elsősorban.

2017. november 30., csütörtök

2017 | Novemberi kedvencek

Eléggé elmaradoztak a havonta megjelenő kedvenc termékeimről szóló posztok. Különösebb oka nem volt, nem tervezem abbahagyni a sorozatot, reményeim szerint nem lesznek a továbbiakban kihagyások. Ami a legjobb a november végében, hogy esett (esik) a hó, valamint a karácsonyi hangulat nálam már a tetőfokára hágott, hiába három hetes idén az Adventi időszak. A novemberi kedvenceimen már meg is látszik, hogy bekúszott a karácsony a szívembe.


2017. november 29., szerda

Készüljünk a télre | Friss Kozmetikum Téli Limitált Kollekció

És végre elkezdődött a kedvenc időszakom a télben. November 29-én közel az első adventi gyertya meggyújtásához, azt hiszem nem ciki már az ünnepekre készülni. A Friss Kozmetikum téli limitált kiadása nemrég látott napvilágot és azt kell mondjam, hogy Eszter a márka megálmodója és alkotója tökéletes munkát végzett. Ebben a kollekcióban benne van minden, ami tél, ami ünnepi, ami segít lelassítani minket ebben az őrült tempóban. 


2017. november 28., kedd

A tél illata | Avon Winter treasure tusfürdő

Október óta elárasztanak minket a márkák a téli kollekciós kiadásaikkal, szerencsére. Nem győzöm válogatni a jobbnál jobb ígéretek és illatok között. Az Avon minden évben megörvendeztet minket a saját kiadásaival, idén málna és vanília kombinációja segít élvezetessé tenni a fagyos reggeleket és fáradt estéket.


Back to Top