Újdonság a polcomon | Garnier Hair Food Pineapple sampon hosszú hajra

A Hair Food termékekről már többször olvashattatok itt a blogon is. A mai posztban az egyik újdonságukat a Garnier Fructis Pineapple Hair Food hosszú hajra való samponjáról olvashattok részeltes tesztet. 


Többször tettem már kitérőt, de mindig visszatalálok a márka Hair Food termékcsaládjához. Az eddig abszolút befutó a banános kiadás, amelyet számtalanszor újra vásároltam, és úgy néz ki, hogy az ananászos kiadás is erre a sorsra jut. Elsősorban az ananász mivolta miatt szerettem volna kipróbálni, majd amikor olvastam a leírást, hogy milyen hajtípusra való, akkor már tudtam, hogy a banános helyett ezt választom. 

A Garnier minden hajtípusra javasolja ezt a termékcsaládot, amely a leírás szerint tisztántart, segít a töredezett és száraz hajvégeken, fényessé és puhává varázsolja a hajat. Vegán termék és 96%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Minden hajmosáskor kétszer mosom meg a hajamat, tehát egy kisebb mennyiséget eloszlatok a vizes hajamon, előmosás gyanánt, majd miután alaposan kiöblítettem a hajamból a sampon habját, nagyon alaposan, a fejbőrt óvatosan masszírozva ismételten megmosom a hajamat. A termék hajba krémes, ugyanakkor mivel nem tartalmaz szilikont nincs a hajnak olyan „csúszós” érzete. .Alaposan tisztítja a fejbőrt, és pakolás vagy balzsam használta nélkül is a haj könnyed és lágy esésű, valamint puha tapintású. Jelenleg nem használok pakolást, de mindenképpen megvásárolom a hozzá passzoló Hair Food hajápoló termékeket, hogy teljes legyen az élmény. Az illata kellemes, valóban ananászra emlékeztet, de nem igazán marad meg a hajban. 


Összességében, habár az óriási kedvencemet a banános Hair Food termékeit nem múlta felül, de a második kedvenc termékem lett ezen a termékcsaládon belül. Nagyon kellemes ananász illata van, amely sajnos nem marad meg hosszan a hajban, ellenben betartja, amit ígér. Kellően ápolja a hajat, alaposan tisztít és nem irritálja a fejbőrömet. Ha idén már nem is, de jövő évben biztosan vásárolok belőle egy újabb flakonnal. 

1 megjegyzés

  1. Pineapple would smell great but hope it wont attract flying insects?
    https://www.melodyjacob.com/2023/10/uk-smoking-ban.html

    VálaszTörlés