Újdonság a polcomon | Avon Far Away Royale

Az Avon Far Away parfümszekciója új taggal bővült, amely a Royale nevet viseli. Nem is kezdődhetett volna jobban az év, mint egy igazán kirobbanó, fűszeres parfümmel. 


A piros doboz arra enged következtetni, hogy egy igazán nőies illatról van szó. Az üveg a piros különböző árnyalataiban pompázik, igazi luxusérzetet nyújt. Nagyon-nagyon tetszik az üvege, mind formailag a kis logó dísszel a kupakján, mind az színátmenet, valamint az aranyszínű, elegáns betűk. Meg sem kellett szagolnom, de már tudtam, hogy egy igazán fűszeres-dögös illattal fogok találkozni.

Főbb illatjegyek: kendermag-olaj, jázmin, vaníliabab 


Első fújásra (csuklóra fújva) már-már émelyítően édes, de pár pillanattal később eltűnik az édessége és megjelenik az a tüzes, igazán fűszeres aroma, amelyet elképzeltem az illatleírás alapján. A fűszerességet pedig hosszú percek elteltével ismét felváltja az édes vanília akkordja, amelyet a jázmin tesz egy kicsit virágossá, nőiessé. Intenzív illatról van szó, amely a januári és februári szürkeségbe valódi melegséget hoz. Igazi Valentin-napi illat, el tudom képzelni, hogy ezt viselném egy esti randevún. 


Összességében egy nőies, igazán dögös és nőies parfümről van szó, amely felpezsdíti az éjszakai randevúkat, melegséget hoz a mínuszok idején. A vanília édesen, míg a jázmin tavaszcsalogatóan van jelen. Kendermag-olajat korábban nem szagoltam, szóval nem tudom annak milyen illata van, de aki szereti a nőies parfümöket, akkor a Royale a legjobb választás lehet. Tél illata van, de nem a novemberi-decemberi fahéjas-fűszeres-mézeskalácsos süteményes, hanem a kandallóropogós, beburkolózós. Aki szereti az igazán nőies, de nem az idősebb korosztályhoz passzoló igéző illatot, annak a Royale remek választás lehet.


Nincsenek megjegyzések