Téli kézápolás | CND SPA Sugar Vanilla lotion

A tél még mindig a nyakunkon van, és még marad is egy darabig. Én továbbra is szeretek ilyenkor kellemes, fűszeres meleg illatokba burkolózni. A mai posztban egy kellemesen meleg, mégis kicsit tavaszcsalogató testápolóról lesz szó. Az X Beauty Group nem csak körmös dolgokban nyújt professzionális szolgáltatás, hanem a testápolási vonala is, amely CND SPA elnevezést viseli. 

CND SPA vonalában több illat közül válogathatunk, ráadásul ezzel a Sugar Vanilla illattal már évek óta szemezek.  Aki régóta olvas vagy ismer személyesen, az tudhatja, hogy az egyik kedvenc illatom a vanília. Nagyon izgatott voltam, amikor kezembe került a hőn áhított kis kiszerelésű testápoló a márkától. 

A csomagolás nagyon aranyos, és meglepő de ez a 59 ml-es kiszerelés sokáig elegendő, igaz nem napi használat mellett. A címke csodaszép, a kis tubus is jó minőségű, és méretéből adódóan táskába dobós darab. 

A felirat szerint kéz és-testápoló lotion, és én mindkét funkcióját használom, bár leginkább kézkrémként szoktam. A testápoló állaga könnyed, ugyanakkor elkenve kicsit zsírosabb, testesebb textúrájú, ennek ellenére könnyen beszívódik, nem hagy maga után zavaró réteget. A hidratáló hatása azonnal érződik, és hosszan tart. A nevéből adódóan azt hittem, hogy egy nagyon erőteljes már-már gejl illata lesz, de egyáltalán nem. Nőies, kicsit púderes, kicsit virágos, enyhén fűszeres, nem azzal a tipikusan cukrosan édes vanília aromával találtam szembe magam. A bőrön elképesztően tartós, több kézmosás után is intenzíven érzem az illatát, ugyanakkor nem fojtogatóan. Összességében ez egy szuper testápoló, hű a nevéhez, hiszen SPA minőségben ápolja a bőrünket. Az állaga könnyed, ugyanakkor testes formulájú, ezáltal tökéletesen hidratálja és ápolja a száraz bőrt, főleg így télvíz idején. Az illata csodálatosan puha, igazán nőies és buja vanília aroma, amely hosszan időzik a bőrön. Kis kiszerelésének köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük, hiszen így bármikor kéznél van egy kis SPA-élmény. Ebben az illatban kapható még maszk, radír, áztató, valamint egy nagyobb kiszerelésű testápoló is. 


Nincsenek megjegyzések