2020 Kedvencek | Test és- arcápolás

 Az előző kedvences posztban említettem, hogy a test és- arcápolási termékekkel fogom folytatni a sort. Itt már több kedvencem is akadt, és dilemmáztam is egy keveset, mert nehezen tudtam leszűkíteni egy-egy produktumra. Haladjunk fentről lefelé, szóval elsőként az arcápolással kapcsolatos termékekkel kezdeném. Nem mondok semmilyen meglepő dolgot szerintem azzal, ha azt mondom, hogy idén is a Bioderma volt nálam a csúcs kategória, amely az arcápolást illeti. Habár egy termék került be az éves kedvencek közé, de ez az etalon. A Bioderma Sébium Night Peel-jéről van szó. Nagyon szép a bőröm, amikor ezt a szérumot használom, még a hormonborulós napokon is. 
Az Avon idén nagyon-nagyon sok meglepően jó arcra való termékcsaládokkal jelent meg. A két kedvencem a Distillery vonal, valamint a Nutra Effects Sensitive. A Distillery egy vegán termékcsalád, amelynek összetevői között csupa-csupa egészséges és a bőrnek hasznos összetevőket tartalmaz. A legújabb kedvencem, amelyet december óta használok az a CBD Batch 420 arcszérum. Minden másnap használom. Könnyed állagú, megfelelő mennyiség felvitele esetén a bőrbe is könnyen beszívódó szérumról van szó, amely feltölti és hidratálja a bőrt. 
A Soothe géles micellás lemosójáról már volt szó a blogon, és már a második flakonnal fogyasztom belőle. Minden reggel és este ezzel mosom meg az arcomat. Kíméletes, felesleges adalékanyagoktól mentes. 
Kakukktojás az alábbi eszköz, amelyet az Avontól kaptam ajándékba. Ez egy arcroller, amelyen egy rózsakvarc kristály (kedvenc kristályom) található. Pár éve elég népszerű ez az eszköz. Állítólag sokkal jobban be lehet ezzel dolgozni a termékeket a bőrbe, valamint a kristály rezgései jó hatással vannak a lélekre is. A fent említett szérumot például ezzel az eszközzel szoktam eldolgozni, és sokkal hamarabb beszívódik, valamint tényleg úgy tűnik, hogy használat után a bőröm simább. Kicsit nehéz elmagyarázni, de hosszú távú használat mellett valóban látok némi változást, ami az arcbőrömet illeti. Minden esetre nagyon kellemes használni.


A HerbArting sem lesz sokatok számára újdonság. Zsófi és csapata idén is több újdonsággal rukkolt elő, az én kedvencem pedig a Málnás krémtusfürdő lett, amelyről volt szó a blogon néhány hónappal ezelőtt. Végül nem tusfürdőként használtam el, hanem arcelmosóként. A HerbArting termékek igazi multifunkciónális kozmetikumok, mert szinte az összes produktum még használható bónuszban valami másra is. 


Testradírok terén az Organic Shop márka tarolt nálam. Ennél jobb és olcsóbb testradírral nem találkoztam még. pedig nagyon-nagyon sok peelinget próbáltam az évek alatt. Olvashattatok már a blogon a márka egyes termékeiről, de a testradírjaikra teszem le a voksomat. Alaposan radíroz, mégsem durva a bőrhöz, az illatok csodálatosak és tele van hidratáló összetevővel, amelyek ápolják a bőrt. 


Ezek lettek volna a testápolási kedvencek kedvencei 2020-ban. Ha van kedvetek osszátok meg velem a Ti kedvenc testápoló készítményeiteket. Kíváncsi lennék arra, Ti miket szeretettek (talán én is ki tudnék próbálni valami újat).

Nincsenek megjegyzések